Hummer H2 pimped by CFC

Hummer H2 pimped by CFC
Toti P.I.M.P.-ii si wannabe P.I.M.P sa ridice mainile in aer! Okay, acum putem trece mai departe. Echipa de la CFC a descoperit recent reteta de tuning bine pusa la pastrare de catre Big Daddy al rapperilor si R8B-istilor. Cum au "copt-o", ce a iesit si ce victime a facut, in cele de mai jos.
Distribuie pe Facebook

Mai intai de toate, H2-ul a fost scufundar intr-o baie de crom. Dupa ce s-a uscat bine, CFC-istii au adaugat terminatii din carbon pe capota, plus folie pe geamurile laterale si pe luneta. Clasic, am zice.

Hummer H2 pimped by CFC


Au instalat, de asemenea, jante din aliaj de 28'' completate de anvelope Kumho 325/35 R28. Echipa de la Wimmer s-a ocupat de notele bune la capitolul performanta - sub capota Hummer-ului alearga acum 480 CP, LSD-uri si o evacuare Fox Sports.

Hummer H2 pimped by CFC


La interior, alte surprize - 17 display-uri Axion (pe plafon, consola centrala, usi, etc), un DVD player, Consola XBox, amplificatoare si subwoofere Xetec, plus televiziune digitala. Pentru placerea auzului - si nu numai!, este disponibil un sistem car-audio de 1.360W RMS.

Hummer H2 pimped by CFC


Tot la capitolul particularitati se incadreaza si camerele montate in partea frontala si in spate, pentru o parcare ca la carte, plus un mini-bar in dreapta soferului. Acum, acestea fiind spuse, e suficient de P.I.M.P Style pentru tine?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Hummer H2 pimped by CFC
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Martie 2010