Hyundai anunta un nou proiect pentru SEMA 2013

Hyundai anunta un nou proiect pentru SEMA 2013
  • Hyundai dezvaluie noul Genesis Coupe Legato Concept in cadrul SEMA 2013
  • Proiectul de tuning a fost dezvoltat in colaborare cu ARK Performance
  • Sub capota se ascunde un propulsor V6 de patru litri si 400 cai putere
Distribuie pe Facebook

Sud-coreenii de la Hyundai pregatesc numeroase surprize pentru editia din acest an a evenimentului SEMA Show, majoritatea proiectelor de tuning anuntate de compania asiatica avand la baza fie coupe-ul Genesis, fie hatchback-ul Veloster.

Asiaticii de la Hyundai se pregatesc intens pentru SEMA Show, compania sud-coreeana de automobile anuntand pentru editia din acest an a celui mai mare salon de tuning din lume numeroase proiecte interesante, printre care si un exemplar Genesis Coupe de 1.000 cai putere, respectiv un exemplar Veloster Turbo modificat special pentru iesirile nocturne pe circuit. Dar asta-i doar inceputul. Tot in cadrul evenimentului ce se desfasoara luna viitoare in Las Vegas, Hyundai va mai dezvalui in fata publicului prezent la fata locului si conceptul Genesis Coupe Legato.

Dezvoltat impreuna cu specialistii companiei de tuning ARK Performance, impresionantul automobil sport iese in evidenta atat prin kitul sau aerodinamic dramatic-stilizat, ce aduce in prim plan detalii precum prize uriase de aer, aripi laterale proeminente, spoiler spate cu difuzor inclus, respectiv eleron pentru portbagaj, cat si prin jantele de dimensiuni mai mult decat generoase. Din pacate, fotografiile care ar fi trebuit sa prezinte aspectul interior al noului Hyundai Genesis Coupe Legato Concept lipsesc cu desavarsire la acest moment, oficialii companiei sud-coreene multumindu-se sa afirme in schimb ca proiectul cu pricina se poate lauda cu un cockpit care combina luxul cu performanta.

In ceea ce priveste partea tehnica, fructul colaborarii dintre Hyundai si ARK Performance impresioneaza in special prin unitatea ascunsa in compartimentul motor, si anume un V6 modificat si dus pana in 4.0 litri (de la 3.8 litri), care pune acum la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 400 cai putere si 576 Newton-Metri. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici suspensia de tip coilover sau sistemul de franare de inalta performanta inzestrat cu componente realizate din carbon.

Hyundai Genesis Coupe Legato by ARK Performance

Hyundai Genesis Coupe Legato by ARK Performance

Hyundai Genesis Coupe Legato by ARK Performance

Distribuie pe Facebook
mai multe