I-a pus jante Vossen si suspensie pe aer. Acum toata lumea intoarce capul dupa masina lui

  • Si-a modificat noul Volkswagen Arteon
  • A inceput cu o suspensie pe aer
  • Jantele le-a inlocuit cu unele Vossen
Distribuie pe Facebook

Suspensia pe aer sau jantele Vossen nu mai sunt chiar o noutate absoluta in anul 2018. Combinate insa, cele doua elemente fac in continuare o echipa de vis pe orice masina.

Anuntat cu surle si trambite la inceputul anului trecut, noul Volkswagen Arteon a reusit sa ii cucereasca pe toti cu formele sale. Lansat pe piata pentru a face uitat esecul vechiului CC, automobilul companiei germane impresioneaza prin silueta tipica unui fastback in cinci portiere.

Nici interiorul nu este de ici-colo, lista atractiilor principale culminand cu instrumentele de bord digitale si display-ul tactil de pana la noua inch din centrul panoului de bord. Dotari pe care le gasesti cu greu in clasa medie, din care face parte modelul sic al producatorului din Wolfsburg.

Reteta primului Arteon din istoria companiei Volkswagen este definitivata de o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina, cu pana la 280 CP sub capota. Cu importanta mentiune ca unele dintre acestea se bucura de avantajul cutiei DSG si al tractiunii integrale 4Matic.

Lasam acum deoparte generalitatile automobilului german ca vrea sa faca uitat esecul modelului CC si ne concentram intreaga atentie exclusiv asupra urmatorului exemplare. Care, cu toate ca a primit numai doua modificari, arata de un milion de ori mai bine decat la momentul fabricarii sale.

Drept dovada, cu toate ca nu mai reprezinta chiar o noutate absoluta, jantele Vossen si suspensia pe aer fac in continuare o echipa de vis atunci cand sunt servite impreuna. Si mai ales in cazul in care masina pe care au fost montate se numeste... Volkswagen Arteon, evident.

Volkswagen Arteon cu jante Vossen

Volkswagen Arteon cu jante Vossen

Volkswagen Arteon cu jante Vossen

Volkswagen Arteon cu jante Vossen

Volkswagen Arteon cu jante Vossen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volkswagen Arteon cu jante Vossen
mai multe