I-a pus scaune de R8 si subwoofer cu 1200 W. Acum il vinde la pret de Dacie SH

I-a pus scaune de R8 si subwoofer cu 1200 W. Acum il vinde la pret de Dacie SH
  • Acest Audi TT e de vanzare pentru 7.500 de euro
  • Coupe-ul german a suferit multiple imbunatatiri
  • Sub capota regasim un 1.8 turbo cu 220 de CP
Distribuie pe Facebook

Fabricat la inceputul decadei anterioare, in anul 2000, automobilul de origine germana pluseaza cu un motor turbo de 1.8 litri si 220 CP.

Combinatia unica de culori il face sa se remarce de la o posta, la aceasta situatie contribuind din plin inclusiv... eleronul urias de pe capota portbagajului.

Schimbari semnificative intalnim si la nivelul partii frontale, acolo unde spoilerul original a fost inlocuit cu unul nou, imprumutat la versiunea de performanta RS.

Asa cum reiese si din imaginile atasate anuntului de vanzare, acest Audi TT nu se poate planga nici de lipsa unor jante pe masura celorlalte modificari.

In interior, departe de privirile curiosirilor, automobilul de origine germana, fabricat la inceputul decadei anterioare, in anul 2000, vine cu scaune de R8 GT.

Un pic mai in spate, subwoofer-ul de 1200 W promite experiente auditive de neuitat, mai ales in cazul melodiilor cu bass, pentru toti participantii la trafic.

Din punct de vedere tehnic, respectivul Audi TT mizeaza pe o motorizare 1.8 turbo, care dezvolta 220 CP multumita unei noi unitati de control si evacuarii custom.

Potrivit anuntului de vanzare, automobilul de origine germana, fabricat la inceputul decadei anterioare, in anul 2000, a parcurs pana acum 218.000 kilometri.

Nota de plata se ridica la suma de 7.500 de euro sau, daca vrei, cam cat platesti pentru o Dacie ceva mai stralucita... tot la mana a doua si aceasta, ce este drept.

Audi TT cu scaune de R8

Audi TT cu scaune de R8

Audi TT cu scaune de R8

Audi TT cu scaune de R8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi TT cu scaune de R8
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2018