I-au marit motorul si crescut serios puterea. Nu deschide daca te sperie consumul sau taxele la stat

I-au marit motorul si crescut serios puterea. Nu deschide daca te sperie consumul sau taxele la stat
  • Nemtii de la Posaidon lanseaza un pachet de 1000 CP pentru Mercedes E63
  • Automobilul german ascunde acum sub capota o motorizare V8 de 6.5 litri
  • Compania ofera si un meniu care nu afecteaza capacitatea motorului
Distribuie pe Facebook

Vremea lui a trecut, insa industria tuningului nu l-a uitat. Noile modificari il pun in aceeasi categorie cu Bugatti Veyron - cel putin din punctul de vedere al puterii maxime.

Mercedes a lansat la sfarsitul anului 2016 un nou E63 AMG, insa nemtii de la Posaidon nu dau doi bani pe modelul care ofera pana la 612 CP in standard. Specialistii companiei din orasul Mulheim-Karlich s-au indragostit de vechea generatie, in versiunea cu motor V8 bi-turbo de 5.5 litri, si... pace.

Asa se face ca cele mai multe proiecte de tuning au la baza automobilul respectiv, inclusiv acest exemplar care iese numaidecat in evidenta prin folia cu design de tip camuflaj de la nivelul exterior. Chiar si asa, nu caroseria in patru portiere, decorata cu fibra de carbon in puncte cheie, reprezinta principala atractie.

Mercedes E63 AMG de 1000 CP

La fel se poate spune, de altfel, si despre interiorul pentru cinci persoane, care ascunde acum in spatele volanului sport un vitezometru gradat pana la 380 km/h. In cazul de fata, modificarile operate sub capota conteaza cu adevarat, nemtii de la Posaidon alegand sa ridice capacitatea cilindrica a motorului de 5.5 litri.

Drept urmare, unitatea V8 bi-turbo inoata acum in aceleasi ape cu propulsorul V12 de 6.5 litri de pe Lamborghini Aventador, insa puterea maxima pe care o dezvolta nu are niciun fel de legatura cu cei 700 CP ai supercarului italian. Atunci cand vine vorba despre numarul cailor prezenti la datorie, situatia se schimba radical.

In urma interventiei specialistilor companiei din orasul Mulheim-Karlich, acest Mercedes E63 AMG de penultima generatie... pune in miscare 1.000 CP la apasarea violenta a pedalei de acceleratie. Suficient cat sa concureze cu un Bugatti Veyron - daca ne referim la puterea maxima a motorului, evident.

Nu exista niciun fel de informatie cu privire la performante, nemtii de la Posaidon preferand sa anunte ca le ofera celor speriati ca nu vor putea tine in frau numarul magic de 1.000 CP si o versiune mai putin salbatica, de 920 CP. Important de precizat, varianta cu pricina pastreaza capacitatea cilindrica originala, de 5.5 litri.

Mercedes E63 AMG de 1000 CP

Mercedes E63 AMG de 1000 CP

Mercedes E63 AMG de 1000 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes E63 AMG de 1000 CP
mai multe