Inainte avea 190 de cai putere dar acum a fost tunat de ABT. Cu ce se lauda cel mai mare SUV de la Seat

  • Vine din fabrica cu 190 de cai putere
  • Cu ECU de la ABT puterea creste la 220 CP si 420 Nm
  • Jante cu diametrul cuprins intre 19 si 21 de inch
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al gigantului german Volkswagen a dezvoltat un pachet de performanta pentru cel mai mare SUV din gama Seat. Tarraco, caci despre el este vorba, are acum mai multi cai putere sub capota.

Dupa Arona si Ateca, spaniolii de la Seat au lansat pe piata un SUV de dimensiuni ceva mai mari care sa rivalizeze cu Hyundai Santa Fe sau Skoda Kodiaq. Este vorba despre Tarraco, un model care pe piata din Romania costa cel putin 28.907 euro cu TVA inclus.

Seat Tarraco de la ABT

Clientii au la dispozitie doua niveluri de echipare, Style si Xcellence, dar si doua motorizari de 2.0 litri, atat pe benzina cat si diesel. Cel mai puternic motor este cel de 2.0 litri TSI, deci pe benzina, cu tractiune integrala si transmisie automata, care dezvolta 190 de cai putere. Daca vrei mai mult, singura optiune raman tunerii iar cand vine vorba despre modelele din gama VAG, nemtii de la ABT Sportsline sunt printre cei mai buni de pe piata.

Seat Tarraco de la ABT

Pachetul lor, proaspat lansat, include inainte de toate un ECU propriu care creste puterea motorului cu patru cilindri la 220 de cai putere si 440 Nm cuplu. Noile performante nu au fost dezvaluite, dar un Tarraco standard, echipat cu aceasta motorizare, atinge 100 de km/h in 8.1 secunde si atinge o viteza maxima de 211 km/h.

Seat Tarraco de la ABT

Momentan, ABT nu are in oferta modificari de ordin estetic, inafara catorva seturi de jante cu diametrul cuprins intre 19 si 21 de inch. Cel mai probabil, tunerul german urmeaza sa dezvolte in viitorul nu foarte indepartat si un sistem de evacuare cu patru terminatii, cateva elemente aerodinamice si cateva imbunatatiri pentru interiorul noului Seat Tarraco.

Seat Tarraco de la ABT

Seat Tarraco de la ABT

Seat Tarraco de la ABT

Seat Tarraco de la ABT

Seat Tarraco de la ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Seat Tarraco de la ABT
mai multe