Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-un S-Class. Foto ca sa te convingi si singur

Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-un S-Class. Foto ca sa te convingi si singur
  • Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-un S-Class
  • Meniul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv tapiterie din piele neagra
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv tapiterie din piele neagra, partial perforata, plus cusaturi contrastante - atat de culoare rosie, cat si finisate in alb.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume care porneste de la putin peste 70.000 de dolari, actualul Jeep Grand Cherokee SRT ocupa un loc fruntas in topul celor mai accesibile SUV-uri de performanta. Pus in miscare de un motor cu opt cilindri in V si o capacitatea de 6.4 litri, respectivul model vine cu pana la 475 de cai, plus 644 de Nm pe ambele punti - suficient pentru ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa devina realitate dupa numai 4.4 secunde, potrivit companiei producatoare.

Un alt punct principal de atractie il reprezinta lista cu dotari standard extrem de generoasa, printre echipamentele oferite fara costuri suplimentare numarandu-se inclusiv transmisia automata cu opt rapoarte, dar si jantele din aliaj pe 20 de inch, tapiteria din piele, display-ul central cu diagonala de 21.3 centimetri, scaunele fata incalzite si ventilate s.a.m.d.

Comparativ cu SUV-urile de performanta asamblate de companiile de pe Batranul Continent, americanul Jeep Grand Cherokee SRT dezamageste la capitolul calitatea materialelor interioare, insa pentru astfel de situatii au aparut companiile de tuning ca Vilner. Care a pregatit nenumarate schimbari - in bine - pentru cabina modelului de peste Ocean, pielea de culoare neagra, cusuta cu ata alba si rosie, fiind cea mai evidenta imbunatatire, daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare.

Acelasi cockpit ce poate gazdui pana la cinci pasageri si bagajul lor generos a primit inclusiv un nou set de centuri de siguranta, contrastante, in timp ce reteta specifica departamentului exterior a scapat complet neatinsa si se remarca in continuare printr-o pereche de spoilere fata / spate agresiv stilizate, jante supradimensionate, eleron pentru plafon etc.

Jeep Grand Cherokee de la Vilner

Jeep Grand Cherokee de la Vilner

Jeep Grand Cherokee de la Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Jeep Grand Cherokee de la Vilner
mai multe