Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-un S-Class. Foto ca sa te convingi si singur

Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-un S-Class. Foto ca sa te convingi si singur
  • Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-un S-Class
  • Lista atractiilor principale culmineaza cu tapiteria din piele fina
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale culmineaza cu tapiteria din piele fina de culoare neagra, partial perforata si insotita de diferite elemente contrastante de rosu.

Construita pe aceeasi platforma precum Navara, prima camioneta de la Mercedes a fost un esec total. Drept urmare, productia controversatului X-Class s-a incheiat dupa doar trei ani, probabil mult mai devreme decat sperau sefii din Stuttgart.

In scurta sa cariera, respectiva masina a primit insa multiple imbunatatiri, inclusiv de la unele dintre cele mai cunoscute companii de tuning de pe Batranul Continent si din afara lui.

O astfel de reteta poarta semnatura britanicilor de la Chelsea Truck Company, iar printre ingredientele sale se numara o noua pereche de spoilere fata si spate. Seria vestilor bune continua cu grila inspirata de cea a modelelor de performanta AMG.

Aceeasi controversata camioneta pe nume Mercedes X-Class a mai primit, printre altele, si cateva ornamente din plastic pentru bosajele rotilor, dar si pentru partea inferioara a portierelor.

Propunerea exterioara se incheie, in cele din urma, cu setul de jante pe 22 de inch si hardtop-ul pentru bena. Meniul disponibil la interior cuprinde tapiterie din piele fina de culoare neagra, partial perforata si decorata cu elemente contrastante.

Masina britanicilor de la Chelsea Truck Company se vinde cu 45.999 de lire sterline, in timp ce numarul de inmatriculare va scoate din buzunarele doritorilor suma de 20.000 de lire sterline.

Mercedes X-Class by Chelsea Truck Company

Mercedes X-Class by Chelsea Truck Company

Mercedes X-Class by Chelsea Truck Company

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes X-Class by Chelsea Truck Company
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2021