Inca un pachet de tuning pentru motorul cu trei cilindri a lui Fiesta ST. Cati cai dezvolta acum

Inca un pachet de tuning pentru motorul cu trei cilindri a lui Fiesta ST. Cati cai dezvolta acum
  • Pachetul a fost denumit m235
  • Creste puterea motorului la 235 CP
  • Poate fi instalat din aplicata dedicata a tunerului
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la Mountune au revenit cu un nou pachet de performanta pentru Ford Fiesta ST. Echipat cu un propulsor cu trei cilindri, mini hot-hatch-ul vine cu 200 de cai putere din fabrica.

Ford Fiesta ST este una dintre cele mai bune dovezi ca esentele tari se tin in sticlute mici. Mini hot-hatch-ul vine echipat din fabrica cu un propulsor de 1.5 litri turbo, cu trei cilindri, care dezvolta 200 de cai putere si 290 Nm cuplu. In aceste conditii, suta de kilometri pe ora este atinsa in 6.5 secunde. Totul intr-o masina care cantareste 1262 de kilograme.

Ford Fiesta ST m235 by Mountune

In urma cu ceva timp, britanicii de la Mountune au dezvoltat un pachet de tuning pentru Fiesta ST, unul care crestea puterea motorului la 225 de cai putere. Acum, acestia au revenit cu o versiune imbunatatita care, asa cum ii spune si numele (m235), stoarce alti 10 CP si 10 Nm din unitatea EcoBoost cu trei cilindri. Asta inseamna 235 CP si 350 Nm cuplu.

Ford Fiesta ST m235 by Mountune

Vestea buna este ca upgrade-ul de la pachetul m225 la m235 (sau chiar instalarea de la zero) poate fi facut chiar de proprietarul masinii, fara sa mai fie necesara deplasarea la sediul tunerului, din aplicatia dedicata mTune Smartflash. Pretul pachetului? 575 de lire sterline.

Ford Fiesta ST m235 by Mountune

La noi in tara, Ford Fiesta ST in 5 usi costa cel putin 24.650 de euro si vine in standard, pe langa elementele de design specifice unui ST, cu jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, suspensie sport ST, evacuare dubla cromata, scaune sport Recaro Performance, volan sport imbracat in piele si un sistem audio B&O cu 10 incinte. Nu lipseste sistemul de infotainment cu display color, cu touchscreen, si diagonala de 8 inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe