Japonezii au terminat de tunat noua Toyota Supra: masina cu motor si platforma de BMW e acum de nerecunoscut

Japonezii au terminat de tunat noua Toyota Supra: masina cu motor si platforma de BMW e acum de nerecunoscut
  • Japonezii au terminat de tunat noua Toyota Supra
  • Masina cu motor si platforma de BMW e acum de nerecunoscut
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile operate la nivelul caroseriei se numara - daca mai trebuia cumva mentionat, si un eleron supradimensionat.

Anuntata in urma cu aproape trei ani, noua Toyota Supra nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Construita pe aceeasi platforma precum actuala generatie a decapotabilei Z4 de la BMW, masina cu doua portiere si pana la 382 de cai din gama japonezilor a revenit de curand - zilele precedente, in lumina intensa a reflectoarelor.

Respectiva situatie se datoreaza scoaterii la vanzare a unui exemplar modificat de TOM'S - ce se remarca in special prin eleronul urias de la nivelul caroseriei.

Toyota Supra de la TOM'S

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici spoilerele fata si spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente sau evacuarea cvadrupla, in stil Lexus IS F. Aceeasi masina de la Toyota a mai primit si un set de jante cu finisate mata - in cinci spite duble, oferit alaturi de discuri de franare de dimensiuni generoase si etriere performante marca Brembo.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale culmineaza cu o tapiterie realizata din piele si Alcantara, potrivit anuntului oficial de vanzare.

Nota de plata a respectivei Toyota Supra ? Undeva in jurul 14.5 milioane de yeni - o suma egala cu aproximativ 111.186 de euro, la cursul zilei de astazi, din acest motiv si promisiunea sefilor companiei japoneze TOM'S ca productia totala nu va depasi 99 de exemplare, spre bucuria dornicilor de exclusivitate - daca mai trebuia cumva mentionat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2022