Japonezii de la FERS.CRU ne arata cum poti sa iti bati joc de un Ferrari 348

Japonezii de la FERS.CRU ne arata cum poti sa iti bati joc de un Ferrari 348
  • Japonezii de la FERS.CRU au modificat un Ferrari 348
  • Masina a primit aripi evazate, jante late si suspensie pe aer
  • Ferrari-ul a fost modificat la cererea celor de la Slacker's Haunt
Distribuie pe Facebook

In viziunea celor de la FERS. CRU, un Ferrari clasic precum 348-ul trebuie sa "pupe asfaltul" si sa aiba suspensie pe aer, jante late, si sa fie adeptul curentului "stance".

Ferrari-urile clasice au un loc aparte in inima fiecarui pasionat de automobile. Sunetul motoarelor V8, transmisiile acelea automate cu acel schimbator de viteze inconfundabil, formele apetisante ale caroseriei a carei piesa centra este legendarul Calut Cabrat, sunt lucruri pe care oricine ar vrea sa le aiba. Sau nu?

Ferrari 348 by FERS.CRU

Japonezii ne-au obisnuit de-a lungul anilor cu un curent de tuning putin mai diferit. In timp ce stilul lui Kato de la Liberty Walk ne lasa cu gura cascata la fiecare proiect, uite ca mai sunt si altii care tind sa duca tuning-ul intr-o extrema unde deja devine tiganie.

Ferrari 348 by FERS.CRU

Da, arata foarte bine un Volkswagen Golf lasat pana in pamant, cam cum vezi toate masinile la cunoscutul festival Worthersee, dar un supercar clasic nu ar trebui oare lasat asa cum a iesit pe portile fabricii?

Ferrari 348 by FERS.CRUFerrari 348 by FERS.CRU

Acest Ferrari 348 modificat la cererea celor de la Slacker's Haunt, si-a pierdut tot farmecul dupa ce japonezii de la FERS.CRU i-au montat aripi evazate, jante late, l-au coborat pana in punctul in care bara fata va freca si o frunza lasata pe asfalt, intr-un cuvant, clasica italiana a devenit imposibil de condus in conditii reale.

Partea buna, daca e sa o privim asa, este faptul ca suspensia este una pe aer, asa ca masina poate deveni din nou normala, dupa ce oamenii isi vor face milioane de poze cu ea la diferitele show-uri la care aceasta participa.

Ferrari 348 by FERS.CRUFerrari 348 by FERS.CRU

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Ferrari 348 by FERS.CRU
mai multe