Jon Olsson si-a modificat iar G-Class-ul. VIDEO cu masina careia anul trecut i-a taiat plafonul cu flexul

Jon Olsson si-a modificat iar G-Class-ul. VIDEO cu masina careia anul trecut i-a taiat plafonul cu flexul
  • Si-a modificat masina iar
  • Plafonul este facut la comanda
  • Are 850 de cai putere sub capota
Distribuie pe Facebook

Jon Olsson, celebrul schior si mai nou vlogger, si-a modificat iar G-Class-ul caruia anul trecut i-a taiat complet plafonul cu flexul. Off-roaderul este pregatit acum de safari si are 850 de cai putere sub capota.

Lasand la o parte cariera sportiva, Jon Olsson a aratat de nenumarate ori ca este un mare pasionat de automobile. Schiorul, devenit intre timp vlogger, a detinut mai multe bijuterii pe patru roti, inclusiv un Audi RS6, un Rolls-Royce si multe altele. Toate modificate, desigur.

In garajul sau se afla si un Mercedes-Benz G500 4x4² caruia i-a taiat anul trecut plafonul cu flexul pe motiv ca nu incapea in parcarile subterane din Monaco, locul unde Olsson isi are resedinta. Asa cum era de asteptat, clipul video care arata toata operatiunea a ajuns viral pe internet.

Acum, Olsson si-a modificat din nou G-Class-ul in cauza. Off-roaderul a fost revopsit alb iar plafonul este unul facut la comanda in stilul masinilor folosite la safari. De fapt, asa si-a botezat si Olsson "noua" masina cu 850 de cai putere sub capota: Safari G-Wagon.

Distribuie pe Facebook
mai multe