L-au fotografiat din toate unghiurile. Un SLR tunat de FAB a creat isterie pe strazile din Monaco

L-au fotografiat din toate unghiurile. Un SLR tunat de FAB a creat isterie pe strazile din Monaco
  • SLR-ul a fost tunat de FAB Design
  • A fost surprins pe strazile din Monaco
  • Puterea motorului V8 a crescut la 750 de cai
Distribuie pe Facebook

Evenimentul Top Marques a adunat la Monaco unele dintre cele mai tari masini ale momentului, printre acestea si un Mercedes-Benz SLR tunat de FAB Design. Asa cum era de asteptat, spotterii care alergau de colo colo pe strazile din Principat l-au fotografiat si filmat din toate unghiurile.

Chiar si stock, Mercedes-ul SLR este o masina deosebita care atrage toate privirile. Modelul german creeaza o si mai mare isterie printre impatimitii auto atunci cand ajunge pe mana tunerilor. Spre exemplu, acest SLR modificat de FAB Design.

Desigur, cuvantul "modificat" nu poate cuprinde toate imbunatatirile primite de acesta, care nu sunt deloc putine. Vorbim de un bodykit complet, jante cromate si un interior imbracat in piele alba si rosie.

Botezat Desire, acesta a primit si o crestere substantiala de putere. Din fabrica, motorul V8 supraalimentat livreaza puntii spate 626 de cai putere si 780 Nm cuplu, insa exemplarul din clipul video de mai jos se lauda cu 750 de cai si 1.080 Nm cuplu. Asta inseamna ca repriza 0-100 de km/h se realizeaza acum in doar 3.6 secunde, iar viteza maxima este de 310 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2018