L-au vazut mai mare si au zis ca o avea nevoie de mai multa putere. Acum i se spune Hulk pe buna dreptate

L-au vazut mai mare si au zis ca o avea nevoie de mai multa putere. Acum i se spune Hulk pe buna dreptate
  • Cel mai nou tuning pentru Mercedes G500 4x4² vine de la DTE Systems
  • Compania germana a pregatit un pachet de performanta cu 492 CP Clientii vor avea de platit pentru acest tratament suma de 1.399 euro
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu se i poate imputa lipsa puterii, exista multe companii de tuning care sunt de parere ca noul Mercedes G500 4x4² ar trebui sa gazduiasca in compartimentul motor si mai multi cai... putere.

Unul dintre cele mai atipice modele pe care le-a vazut vreodata omenirea, noul Mercedes G500 4x4² impresioneaza in special prin sasiul cu doua punti portale si nu mai putin de trei diferentiale.

Lista curiozitatilor continua apoi cu garda la sol care masoara aproximativ jumatate de metru si se incheie intr-un final cu aripile din carbon expus, ce ascund anvelope de dimensiuni generoase.

Ce este drept, off-roader-ul german nu dezamageste nici atunci cand vine vorba de puterea maxima, propulsorul V8 imprumutat de la supercarul AMG GT asigurandu-i un total de 422 CP si 610 Nm.

Mercedes G500 4x4² de la DTE

Asadar, spun oficialii companiei Mercedes, in ciuda celor trei tone pe care le are al lor nou G500 4x4², acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora tot se realizeaza intr-un timp de numai 7.4 secunde.

Exista insa si loc de mai bine, sunt de parere anumite companii de tuning din interiorul sau exteriorul Europei, atelierul DTE Systems fiind cel mai recent exemplu in acest sens.

In mainile specialistilor din Recklinghausen, off-roader-ul german a ajuns sa produca mai multa putere chiar decat o face supercarul AMG GT de la care a imprumutat motorul V8.

Mai exact, unitatea twin-turbo de patru litri dezvolta acum undeva in jurul a 492 CP, in timp ce cuplul maxim a crescut si el cu aproximativ 98 Nm, pana la valoarea de 708 Nm.

Performantele rezultate in urma acestui tratament raman, pentru moment, un mare mister, oficialii companiei DTE Systems alegand sa anunte in schimb pretul respectivului kit de putere: 1.399 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe