La bordul lui calatoresti in lux deplin si esti ferit de gloante si explozia unei grenade

La bordul lui calatoresti in lux deplin si esti ferit de gloante si explozia unei grenade
  • Primul X7 blindat
  • Rezista la gloante de calibru 7.62
  • Arata ca un X7 obisnuit
Distribuie pe Facebook

Canadienii de la Inkas au publicat primele imagini si informatii referitoare la primul BMW X7 blindat pe care l-a vazut omenirea. SUV-ul isi protejeaza pasagerii chiar si de explozia simultana a doua grenade.

Transformarea unei masini obisnuite intr-una blindata pare sa fie o noua moda. Sunt companii pentru care genul de automobil chiar nu conteaza, reusind sa transforme chiar si un Ferrari intr-un seif pe roti. Dupa cum poti citi aici.

BMW X7 Inkas

Canadienii de la Inkas au ales totusi o masina mai normala pentru un astfel de proiect. Mai exact, un BMW X7 despre care spun ei ca ar fi chiar primul X7 blindat pe care il poate cumpara orice client dornic de o asemenea masina.

Blindajul exterior indeplineste standardul BR6, ceea ce inseamna ca rezista la gloante de calibru 7.62 sau .308, dar si la explozia simultana a doua grenade. In rest, SUV-ul arata ca oricare alt X7 pe care il vezi pe strada.

BMW X7 Inkas

Pachetul propus de Inkas mai include anvelope runflat, sistem de filtrare al aerului, sirene, lumini de urgenta, sistem de vedere pe timp de noape si mai multa putere pentru motor. Spre exemplu, canadienii pot duce unitatea V8 twin-turbo de 4.4 litri in 620 de cai putere.

BMW X7 Inkas

Compania sustine ca poate lucra chiar si cu un X7 cu motor de 3.0 litri, dar avand in vedere greutatea suplimentara, cea mai potrivita ar fi versiunea V8.

BMW X7 Inkas

Suspensia a fost modificata pentru a suporta kilogramele in plus, iar bateria si unitatea ECU beneficiaza de protectie suplimentara.

Din pacate, pretul modificarilor este necunoscut, dar Inkas a deschis lista de comenzi asa ca nu va mai dura mult pana vom mai auzi de un al doilea X7 blindat.

BMW X7 Inkas

BMW X7 Inkas

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW X7 Inkas
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2021