La soare te poti uita, dar la interiorul acestui MACAN ba. Toate ornamentele sunt ROSE GOLD

La soare te poti uita, dar la interiorul acestui MACAN ba. Toate ornamentele sunt ROSE GOLD
  • Interiorul a fost tunat de Carlex
  • Avem tapiterie din piele alba
  • Toate ornamentele sunt Rose Gold
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent proiect al polonezilor de la Carlex Design este un Porsche Macan. Modificarile exterioare sunt necunoscute, insa interiorul a fost vizibil imbunatatit cu piele alba si ornamente Rose Gold.

Carlex Design s-a apucat mai nou si de tuning-ul exterior, dar interioarele auto raman in continuare specialitatea polonezilor. Portofoliul lor include de la masini normale, la limuzine de lux si desigur, supercar-uri.

Cel mai recent proiect este un SUV, sau mai bine spus un Porsche Macan detinut, cel mai probabil, de un mare fan al telefoanelor de la Apple. Asta pentru ca omul nostru a cerut ca toate ornamentele interioare sa fie finisate in nuanta Rose Gold, facuta celebra de Iphone-ul 6S (daca nu ma insel).

Porsche Macan de la Carlex

O intalnim la nivelul volanului, bordului, fetelor de usi, si chiar si la nivelul schimbatorului de viteze. Pana si ornamentele boxelor sunt Rose Gold. In rest, vorbim de o tapiterie din piele alba cu cusaturi speciale si Alcantara pentru plafon si stalpi.

Porsche Macan a primit in vara acestui an un bine-meritat facelift, iar saptamanile trecute am facut cunostinta si cu versiunea mai sportiva Macan S. Aceasta preia toate noutatile de design ale variantei standard insa ascunde sub capota un propulsor nou nout pentru acest model.

Porsche Macan de la Carlex

Este vorba despre un V6 de 3.0 litri cu o singura turbina twin-scroll (vechiul model are un V6 twin-turbo) care livreaza ambelor punti 354 de cai putere si 480 Nm cuplu. In noua configuratie, SUV-ul german atinge 100 de km/h in 5.1 secunde atunci cand este echipat cu pachetul optional Sports Chrono si are o viteza maxima de 251 km/h.

Noul Porsche Macan facelift poate fi comandat deja pe anumite piete, iar in Germania costa de la 64.356 de euro in sus.

Porsche Macan de la Carlex

Porsche Macan de la Carlex

Porsche Macan de la Carlex

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche Macan de la Carlex
mai multe