Liberty Walk mai face o incercare cu McLaren-ul 650S

Liberty Walk mai face o incercare cu McLaren-ul 650S
  • Liberty Walk a creat un alt pachet de tuning pentru McLaren-ul 650S
  • Bara fata a fost restilizata
  • In configuratia de baza, acesta costa 34.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Niponii de la Liberty Walk au dezvoltat inca un pachet de tuning pentru McLaren-ul 650S. In configuratia de baza, cel de-al treilea pachet conceput special pentru supercar-ul britanic costa 34.000 de dolari.

Daca esti fanul tunerului japonez Liberty Walk si se intampla sa ai un McLaren 650S pe care te gandesti sa-l faci mai special, atunci ai de unde alege. De ce? Pentru ca geniul din spatele Liberty Walk, Wataru Kato, a desenat un al treilea pachet de tuning pentru supercar-ul britanic.

McLaren 650S by Liberty Walk

Acesta propune o bara fata restilizata, prize de aer laterale, un difusser spate integrat in noua bara, o aripa spate de dimensiuni considerabile, si desigur, aripile evazate, care au devenit un fel de "semnatura" personala a tunerului din Tara Soarelui Rasare.

McLaren 650S by Liberty WalkMcLaren 650S by Liberty Walk

La fel ca si celalalte pachete, in varianta de baza acesta costa 34.000 de dolari. Pentru aceasta suma vei primi toate elementele produse din CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic), cu exceptia aripii spate care nu este disponibila in aceasta configuratie.

McLaren 650S by Liberty Walk

Daca vrei ca pachetul de tuning sa fie produs din fibra de carbon, atunci va trebui sa scoti din buzunare 38.000 de dolari. In cazul in care vrei sa optezi si pentru acea aripa spate din acelasi material usor, pretul ajunge rapid la 42.380 de dolari.

McLaren 650S by Liberty Walk

Dar, sa spunem ca nu te opresti aici si vrei si un set de jante si o suspensie pe masura kit-ului. Liberty Walk ti le pune pe toate la dispozitie pentru nu mai putin de 13.700 de dolari. Daca faci un calcul simplu, vei vedea ca acest pachet de tuning costa cam cat o masina de lux noua.

McLaren 650S by Liberty Walk

Propulsorul twin-turbo V8 de 3.8 litri a fost lasat si de aceasta data in pace, astfel ca dezvolta aceeasi 641 de cai putere, cu care a parasit linia de productie. Acestia sunt transmisi puntii spate prin intermediul unei cutii de viteze automate cu 7 trepte si dublu-ambreiaj. Acceleratia de la 0 la 100 de km/h se face in fix 3 secunde, iar viteza maxima este de 333 de km/h.

McLaren 650S by Liberty Walk

McLaren 650S by Liberty Walk

McLaren 650S by Liberty Walk

Sursa foto: Speedhunters

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze McLaren 650S by Liberty Walk
mai multe