Mansory anunta un nou program de tuning pentru Bugatti Veyron

Mansory anunta un nou program de tuning pentru Bugatti Veyron
  • Mansory ofera un nou prgram de tuning pentru modelul Bugatti Veyron
  • Lista cu imbunatatiri include modificari exterioare si interioare
  • Fibra de carbon a fost utilizata din belsug de specialistii germani
Distribuie pe Facebook

La aproximativ sase ani de la prezentarea programului LINEA Vincero, germanii de la Mansory vin cu un nou pachet de tuning destinat posesorilor exclusivistului Bugatti Veyron.

Putin peste 400 de unitati construite, fiecare echipat cu cate un W16 quad-turbo capabil sa livreze ceva mai mult de 1.000 de cai putere si vandut in schimbul unei sume minime de 1 milion de euro. Cu astfel de cifre, valori si caracteristici in prim plan, modelul Bugatti Veyron ramane in continuare unul dintre cele mai impresionante automobile ale planetei. Si asta in ciuda faptului ca are aproximativ un deceniu de cand a fost lansat pe piata.

Ce se intampla insa atunci cand principala ta problema este cum sa storci un plus de exclusivitate de la propriul tau exemplar? Asa cum probabil ai realizat si tu, solutiile sunt limitate, insa nu neaparat inexistente. Nu de alta, dar germanii de la Mansory revin zilele acestea cu un nou program de tuning destinat exclusiv celor care se regasesc in situatia ta. Un program de tuning botezat Vivere, care include numeroase modificari exterioare si interioare, mai exact.

Mansory VivereMansory Vivere

Intr-o alta ordine de idei, modelul Bugatti Veyron se bucura, in urma tratamentului suferit, de o parte frontala restilizata, ce iese in evidenta in special datorita V-ului trasat atat la nivelul grilei centrale, cat si la nivelul capotei portbagajului. De asemenea, atat spoilerul, cat si aripile fata au primit noi detalii, meniul exterior continuand cu prizele de aer aditionale, regasite la nivelul plafonului, respectiv pragurile laterale restilizate si spoilerul spate cu difuzor inclus.

In ceea ce priveste aspectul interior, noul program de tuning Mansory Vivere propune o combinatie clasica dar, in acelasi timp, extrem de interesanta de piele alba si neagra, oferita in compania unor cusaturi realizate atat in forma de carouri, cat si in forma literei V. De asemenea, nu vor trece neobservate nici numeroasele ornamente din fibra de carbon, acelasi material fiind utilizat si la constructia kitului aerodinamic exterior, dupa cum probabil ti-ai dat deja seama.

Spre deosebire de pachetul LINEA Vincero, lansat in urma cu aproximativ sase ani, noul Bugatti Veyron Vivere de la Mansory spune pas modificarilor de ordin tehnic si mecanic.

Mansory VivereMansory Vivere

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mansory Vivere
mai multe