Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Livrarea valorilor maxime se face - pentru o doza extra de performanta, catre ambele punti, dupa cum anunta si comunicatul oficial de presa.

Cunoscuta in lumea intreaga pentru pachetele sale de tuning destinate - in special, celor mai puternice si rapide BMW-uri, celebra companie germana Manhart a luat la modificat, pentru ultimul sau proiect, o masina echipata cu un motor diesel. Este vorba - mai precis, despre versiunea 740d xDrive, insotita de un I6 cu o capacitate cilindrica de trei litri, 315 CP si 680 Nm.

Manhart MH7 400d

Manhart MH7 400d

Multumita insa unor modificari operate la nivelul turbinei - dar si instalarii unei noi unitati de control, valorile maxime mentionate anterior, in randurile de mai sus, au urcat pana la 405 CP si 790 Nm, astfel ca de atentia specialistilor din Wuppertal s-a bucurat si transmisia automata cu opt rapoarte, anunta un comunicat de presa.

Din pacate, nemtii de la Manhart nu au oferit niciun detaliu oficial cu privire la noile performante ale respectivului 740d xDrive, din imaginile prezentate publicului larg reiesind ca masina cu motor diesel de la BMW a mai primit si o prelungire frontala proeminenta, si un eleron subtil pentru portbagaj. Ambele elemente realizate - asa cum se observa, din fibra de carbon.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu diferite accente contrastante de auriu si jante din aliaj cu diametrul de 22 de inch, in timp ce interiorul va putea fi personalizat, anunta specialistii din Wuppertal in comunicatul oficial de presa, in functie de preferintele clientilor privind caracteristicile materialelor, culorii etc.

Manhart MH7 400d

Manhart MH7 400d

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Manhart MH7 400d
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2022