Masina cu care s-a filmat Need for Speed e de vanzare pe internet. POZE REALE

  • Una dintre masinile folosite la filmarile productiei Need for Speed a fost scoasa zilele acestea la vanzare
  • Discutam, mai precis, despre un Ford Mustang de generatie anterioara, cu numeroase modificari tehnice si estetice
  • Masina americana a parcurs numai 12.538 de kilometri pana la momentul de fata si se vinde cu 39.900 de dolari
Distribuie pe Facebook

Inmatriculata pentru prima oara in cursul anului 2013, sportiva americana gazduieste in compartimentul motor o unitate cu opt cilindri in V si compresor mecanic.

Una dintre masinile folosite la filmarile productiei Need for Speed a fost scoasa zilele acestea la vanzare pe site-ul eBay. Discutam, mai precis, despre un Ford Mustang de generatie anterioara, al carui propulsor de cinci litri a primit un sistem de supraalimentare pentru o doza extra de performanta.

In urma tratamentului cu pricina, sportiva americana dezlantuie la simpla apasare a pedalei de acceleratie o herghelie formata din 625 de cai putere. Suficient pentru ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 96 de kilometri pe ora sa coboare sub pragul celor cinci secunde.

Exceptand compresorul mecanic care insoteste, mai nou, unitatea cu opt cilindri in V, respectivul Mustang GT se mai poate lauda si cu un nou set de discuri de franare. Alte detalii includ scaune sport Corbeau, centuri de tip ham, dar si un roll-cage realizat la comanda, special pentru masina din 2013.

Folosita la filmarile productiei Need for Speed, sportiva americanilor de la Ford scoate la iveala si cateva modificari mai putin obisnuite, precum "noua" luneta sau panoul de bord... taiat pe partea pasagerului. Toate aceste schimbari au legatura, evident, cu rolul de camera car.

La final, anuntul de vanzare al Mustang-ului de generatie anterioara mai vorbeste si despre un rulaj de doar 12.538 de kilometri, plus faptul ca automobilul in cauza este unic in lume. Probabil si de aici pretul nu intocmai mic pentru un exemplar vechi de peste jumatate de decada: 39.900 de dolari.

Ford Mustang GT camera car

Ford Mustang GT camera car

Ford Mustang GT camera car

Ford Mustang GT camera car

Ford Mustang GT camera car

Ford Mustang GT camera car

Ford Mustang GT camera car

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Ford Mustang GT camera car
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2019