Masina cu motor de 1.4 litri si 275 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 1.4 litri si 275 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 1.4 litri si 275 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu mai dureaza acum decat 6.8 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de un an si jumatate, versiunea de serie a conceptului cunoscut sub numele de Formentor se vinde, la momentul de fata, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, zilele acestea, de conducerea Cupra la dispozitia clientilor se numara si o varianta comercializata sub denumirea (de) e-Hybrid - disponibila alaturi de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Cupra Formentor de la ABT Sportsline

Insotita de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.4 litri, pe benzina, plus un motor electric si o baterie cu capacitatea de 12.8 kWh, respectiva masina vine cu pana la 245 CP - arhisuficient pentru ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de sapte secunde, potrivit companiei producatoare.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 43.000 de euro, aceeasi versiune e-Hybrid a primului Cupra Formentor a primit - de curand, nenumarate imbunatatiri si upgrade-uri din partea specialistilor firmei ABT Sportsline, printre modificarile puse la dispozitia clientilor variantei cu sistem de propulsie plug-in hybrid numarandu-se si un set de jante cu diametrul de 20 de inch.

Seria vestilor bune continua cu o noua unitate de control pentru motorizarea turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.4 litri, pe benzina, mentionata anterior - respectivul tratament traducandu-se printr-un total de pana la 275 CP. Suficient pentru ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa nu mai dureze decat 6.8 secunde, bineinteles.

Cupra Formentor - Galerie Foto

Cupra Formentor - Galerie Foto

Cupra Formentor - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (97) Poze Cupra Formentor - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2021