Masina cu motor de 1.5 litri si 190 CP. Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale

Masina cu motor de 1.5 litri si 190 CP. Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale
  • Masina cu motor de 1.5 litri si 190 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice mai gazduieste, in plus, si un cuplu maxim de 290 Nm.

Ultima jumatate a lui ianuarie 2021 marcheaza debutul unui nou pachet de tuning pentru cel mai recent Golf din istorie. Tratamentul cu pricina poate fi insa aplicat si altor masini din cadrul Grupului Volkswagen cu motorizarea 1.5 TSI, inclusiv Audi A3, SEAT Leon sau Skoda Kodiaq, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Reteta respectiva consta in unitatea de control ABT Engine Control Power - oferita, pentru o perioada limitata de timp, la un pret de 999 de euro, au anuntat oficialii companiei producatoare.

ABT Engine Control Power

Odata instalata pe masina, componenta in cauza va imbunatati valorile maxime ale motorizarii 1.5 TSI cu undeva in jurul a 40 CP si 40 Nm. Intr-o alta ordine de idei, noul pachet de tuning se traduce printr-un total de 190 CP si 290 Nm, capabil sa reduca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h cu 0.2 secunde.

Cunoscuta pentru modificarile aduse produselor din cadrul Grupului Volkswagen, aceeasi companie ABT Sportsline mai ofera, cel putin pentru Golf 8, si jante din aliaj de pana la 20 de inch.

Totodata, masina prezentata in octombrie 2019 mai poate fi echipata si cu un set de arcuri sport, capabile sa coboare garda la sol cu 25 - 30 de milimetri. Pe viitor, clientii ar trebui sa aiba la dispozitie si un pachet de tuning cu modificari vizuale, in speta noi spoilere fata si spate, eleron pentru plafon, accesorii interioare etc.

ABT Engine Control Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze ABT Engine Control Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2021