Abia le-a fost livrat, dar nu au stat pe ganduri. Nemtii de la ABT au si tunat noul Golf 8!

Abia le-a fost livrat, dar nu au stat pe ganduri. Nemtii de la ABT au si tunat noul Golf 8!
  • Primul tuning pentru noul Golf 8 vine de la ABT Sportsline
  • Hatch-ul companiei Volkswagen a primit jante de pana la 20 inch
  • Meniul disponibil se incheie cu o suspensie mai joasa
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile primite de automobilul companiei Volkswagen se numara inclusiv un set de jante cu diametrul de pana la 20 de inch.

Chiar daca nu au trecut nici macar sase luni de la startul vanzarilor, ei bine... cel mai nou Volkswagen Golf din istorie se poate lauda deja cu un prim pachet de tuning. Purtand semnatura specialistilor ABT Sportsline, meniul destinat hatchback-ului nemtesc se limiteaza momentan la un set de jante cu design in cinci sau zece spite, diferite finisari, plus un diametru cuprins intre 18 si 20 de inch.

Pentru o doza extra de agresivitate, oferta actuala mai cuprinde si patru arcuri capabile sa coboare garda la sol a modelului prezentat in octombrie 2019 cu pana la 30 de milimetri, se mai arata in scurtul comunicat dat astazi publicitatii.

In saptamanile ce vor urma, specialistii companiei ABT Sportsline ar mai putea oferi clientilor celui mai nou Volkswagen Golf din istorie si o serie de imbunatatiri menite sa creasca puterea maxima a motoarelor disponibile. Totodata, este de asteptat ca hatchback-ul nemtesc sa primeasca, pana la sfarsitul anului in curs, si diferite elemente de caroserie, plus anumite accesorii destinate interiorului.

Revenind acum la actualele modificari dezvoltate pentru modelul prezentat in toamna anului trecut, incheiem prin a preciza ca nu exista niciun fel de informatie oficiala cu privire la preturile de vanzare ale suspensiei sau jantelor din aliaj.

Stim, in schimb, ca cel mai nou Volkswagen Golf din istorie porneste, pe piata din Romania, de la putin peste 19.000 de euro. Important de mentionat, versiunea de baza dispune de un motor 1.0 TSI de 110 CP, cutie manuala in sase rapoarte, dar si blocuri optice cu tehnologie LED, climatizare automata cu filtru alergen, bancheta spate cu spatar rabatabil asimetric si cotiera centrala etc.

Volkswagen Golf 8 de la ABT Sportsline

Volkswagen Golf 8 de la ABT Sportsline

Volkswagen Golf 8 de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volkswagen Golf 8 de la ABT Sportsline
mai multe