Masina cu motor de 2.0 litri si 275 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 275 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 275 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mult mai putin de 6.9 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ cinci ani si jumatate, prima generatie a masinii oferite de Skoda sub numele de Kodiaq vine in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile asamblate si scoase la vanzare se numara inclusiv o varianta de perfomanta - cunoscuta sub denumirea de Kodiaq RS, daca mai trebuia precizat.

Despte aceasta e vorba, de altfel, si in cazul de fata, urmatorul exemplar pornind in cautarea unei persoane dispuse sa achite o nota de plata de circa 119.500 de franci elvetieni - fara niciun fel de gluma sau exagerare.

Skoda Kodiaq Ursus

Botezata Ursus - dupa termenul din limba latina pentru urs, respectiva reteta ofera un motor diesel de 2.0 litri, cu doua turbine si 275 CP pe ambele punti. O cutie DSG in sapte rapoarte completeaza pachetul tehnic, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza - cu pedala de acceleratie la podea, mult mai putin de 6.9 secunde.

Creatia unui dealer din Elvetia, aceeasi Skoda Kodiaq RS se mai poate lauda si cu o serie de modificari estetice, kitul wide body de la nivelul caroseriei cu cinci portiere in dotare reprezentand principalul punct de atractie.

Seria vestilor bune continua cu un set de jante din aliaj pe 21 de inch - insotite de o suspensie cu 40 de milimetri mai joasa. Din peisaj nu lipsesc - potrivit anuntului de vanzare, nici farurile Full-LED, tapiteria realizata dintr-o combinatie de piele si, daca mai trebuia precizat, Alcantara, ceasurile de bord digitale, scaunele cu o functie de incalzire.

Skoda Kodiaq Ursus

Skoda Kodiaq Ursus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Kodiaq Ursus
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2022