Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.8 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima parte a primaverii trecute, actuala generatie a celebrului Mercedes C-Class se vinde - zilele acestea, in numeroase savori si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul german la dispozitia clientilor se regaseste, mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta comercializata sub indicativul 300 4MATIC - alaturi de un benzinar de 2.0 litri.

Mercedes C-Class de la Brabus

Mercedes C-Class de la Brabus

Disponibila si pe piata din Romania - la preturi incepand de la circa 55.700 de euro, impresionanta versiune de 258 CP pluseaza cu o functie EQ Boost sinonima cu 20 CP si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 6.0 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea - cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza de 250 de kilometri pe ora.

Exista insa loc si de mai bine - asa cum au demonstrat, recent, specialistii faimoasei companii de tuning Brabus, optimizarea unitatii de control a agregatului de 2.0 litri mentionat anterior traducandu-se printr-un total de ~300 CP. Aceeasi proprietari ai noului Mercedes C 300 4MATIC vor mai putea opta - conform unui comunicat oferit presei, atat pentru o prelungire frontala proeminenta, cat si pentru un eleron spate subtil.

Lista atractiilor principale continua cu o evacuare cvadrupla, cu jante din aliaj de 19 sau 20 de inch, cu suspensie conceputa pentru a reduce garda la sol cu pana la 20 - 30 de milimetri, respectivelor elemente si detalii alaturandu-li-se praguri iluminate, dar si pedale realizate din aluminiu, si covorase cu logo-ul marcii din Bottrop - dupa cate se precizeaza intr-o brosura.

Mercedes C-Class de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (96) Poze Mercedes C-Class de la Brabus
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 August 2022