Masina cu motor de 2.0 litri si 405 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 405 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 405 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, mai nou, intr-un timp mai mic de 4.8 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate - inca din ultima parte a primaverii lui 2020, cea mai recenta generatie a celebrei berline pe care compania Audi o vinde sub denumirea de A3 isi intampina cumparatorii, zilele acestea, intr-o larga varietate de savori si configuratii, printre numeroasele optiuni puse de producatorul german la dispozitia clientilor regasindu-se, mai mult ori mai putin surprinzator, si o aroma comercializata sub numele de S3 Sedan. Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la peste 48.000 de euro, respectiva versiune de performanta se bucura de serviciile unui agregat turbo in patru cilindri, cu capacitatea de 1.984 de centimetri cubi, conceput special pentru a livra ambelor punti - exclusiv prin intermediul unei cutii in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, 310 cai.

Despre varianta proiectata sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 4.8 secunde este vorba, inutil de adaugat, si in materialul nostru, compacta in patru portiere a constructorului cu sediul in regiunea Ingolstadt primind - recent, un nou pachet de tuning. Semnat de specialistii Manhart, tratamentul cu pricina cuprinde inclusiv o admisie din carbon, un intercooler de la Wagner, dar si o noua unitate de control, astfel ca persoana de la volan va putea experimenta - odata finalizata instalarea modificarilor in cauza, o putere de 405 CP; cu mentiunea ca performantele nu raman, la momentul actual, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, comunicatul oferit presei vorbind, in schimb, si despre aparitia unor jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, completate perfect de suspensia mai joasa.

Audi S3 de la Manhart

Audi S3 de la Manhart

Audi S3 de la Manhart

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Audi S3 de la Manhart
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2023