Masina cu motor de 2.0 litri si 425 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 425 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 425 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze decat 5.0 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani si trecuta de curand, in 2020, printr-un binemeritat facelift, actuala generatie a masinii comercializate sub denumirea de Q5 se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Audi la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta pe nume 55 TFSI e quattro, acompaniata de un benzinar turbo cu patru cilindri, de doi litri.

Unitatii cu o capacitate de 1.984 de centimetri cubi si 265 de cai putere, pe benzina, i se alatura un motor electric cu 143 de cai putere si o baterie de 17.9 kWh, solutia in cauza traducandu-se printr-un total de pana la 367 CP, livrat ambelor punti prin intermediul unei cutii S tronic cu sapte rapoarte.

Audi Q5 55 TFSI e quattro de la ABT Sportsline

Audi Q5 55 TFSI e quattro de la ABT Sportsline

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, varianta botezata Audi Q5 55 TFSI e quattro promite sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 5.3 secunde, respectiva versiune continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza de top limitata la pragul de 239 de kilometri pe ora. Consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 1.8 - 1.9 litri la 100 de kilometri, daca trebuia precizat.

Oferita la preturi ce sar de 65.000 de euro, impresionanta masina a primit, recent, o noua unitate de control de la ABT, ce ii va permite benzinarului turbo mentionat anterior sa puna la dispozitia persoanei de la volan 315 cai putere si, de asemenea, sa creasca totalul de numai 367 CP pana la 425 CP.

Nota de plata a componentei cu pricina si, mai important decat atat, performantele rezultate in urma instalarii acesteia nu reprezinta, pentru moment, decat un mister si o necunoscuta uriase, comunicatul de presa prezentat publicului larg dezvaluind, in schimb, ca proprietarii vor putea opta si pentru alte modificari. Precum jante din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch, arcuri ce reduc garda la sol, unele accesorii interioare.

Audi Q5 55 TFSI e quattro de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi Q5 55 TFSI e quattro de la ABT Sportsline
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2022