Masina cu motor de 2.5 litri si 500 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.5 litri si 500 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.5 litri si 500 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, mai nou, intr-un timp mai mic de 3.8 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, inca din prima parte a primaverii lui 2020, cea mai recenta iteratie a celebrei familii pe care compania Audi o vinde sub numele de A3 isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni propuse clientilor se regaseste, mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta de inalta performanta, oferita de faimosul constructor german sub indicativul RS3, alaturi de un propulsor I5.

Audi RS3 de la Manhart

Despre versiunea capabila sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 3.8 secunde este vorba, presupunand ca mai trebuia cumva mentionat, si in materialul nostru, instalarea unei noi unitati de control permitandu-i motorizarii TFSI cu capacitatea de 2.480 de centimetri cubi, in cinci cilindri, sa livreze persoanei de la volan un plus de 100 de cai putere. Pentru un total de 500 CP.

Semnata de specialistii de la Manhart Performance, cea mai recenta propunere pe care proprietarii dornici de o doza extra de sportivitate ai super compactei Audi RS3 o au la dispozitie cuprinde, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si o evacuare livrata alaturi de valve controlabile. Aceiasi posesori ai impresionantei arome, disponibila si pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la suma de 64.500 de euro, vor putea opta inclusiv pentru jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch.

Audi RS3 de la Manhart

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2023