Masina cu motor de 3.0 litri si 420 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.0 litri si 420 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.0 litri si 420 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza mai putin de 4.3 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima parte a verii trecute, cea mai recenta generatie a masinii comercializate de compania BMW sub denumirea de Seria 2 Coupe se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul bavarez la dispozitia clientilor si cumparatorilor sai se regaseste, oarecum inutil de mentionat, inclusiv o varianta de performanta vanduta sub indicativul M240i xDrive - alaturi de un propulsor cu sase cilindri.

BMW M240i de la AC Schnitzer

BMW M240i de la AC Schnitzer

Despre reteta condimentata cu un motor turbo cu capacitatea de trei litri, proiectat sa rezolve problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 4.3 secunde este vorba, presupunand ca mai trebuia precizat, si in randurile urmatoare, cu proprietarii si posesorii sai putand sa opteze, mai nou, pentru o lista lunga de modificari care poarta semnatura AC Schnitzer.

Seria vestilor bune debuteaza, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o prelungire proeminenta destinata partii frontale, aceeasi savoare botezata BMW M240i xDrive Coupe primind inclusiv un eleron subtil - din doua elemente diferite, pentru capota portbagajului. Oferta tunerului din Aachen continua, la nivelul meniului exterior, cu jante din aliaj cu diametrul de maxim 20 de inch - insotite de o suspensie mai joasa, pe cand interiorul s-a ales si atat cu padele, cat si cu pedale - realizate din aluminiu, aparent.

O unitate de control pentru motorizarea I6 cunoscuta sub numele de cod B58 este sinonima, potrivit primelor informatii disponibile, cu un total de circa 420 CP, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h va deveni acum realitate, teoretic, in mai putin de 4.3 secunde, valoarea exacta reprezentand, din pacate, la momentul actual, doar o mare necunoscuta si un mister de proportii.

BMW M240i de la AC Schnitzer

BMW M240i de la AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW M240i de la AC Schnitzer
mai multe