Masina cu motor de 3.0 litri si 427 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.0 litri si 427 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.0 litri si 427 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza circa patru secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima parte a verii trecute, actuala Serie 2 Coupe se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de BMW la dispozitia clientilor sai se regaseste chiar si o varianta de inalta performanta - comercializata sub denumirea de M240i xDrive.

BMW M240i xDrive Coupe de la Dahler

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi incepand de la o suma de 57.065 de euro, reteta respectivei masini culmineaza cu motorul de sub capota: un I6 turbo de 3.0 litri si 374 CP, capabil sa rezolve ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproximativ 4.3 secunde, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic de pe site-ul companiei producatoare.

Aceeasi aroma cunoscuta sub numele de BMW M240i xDrive Coupe reprezinta - totodata, si subiectul principal al materialului nostru, proprietarii sai putand opta, mai nou, pentru multiple imbunatatiri de la Dahler. Precum o suspensie mai joasa, capace din carbon pentru oglinzile retrovizoare si - nu in ultimul rand, jante cu zece spite.

Seria vestilor bune cu o noua unitate de control pentru motorul de 3.0 litri anterior mentionat, sinonima cu un total de 427 CP - dupa cate a tinut sa precizeze tunerul elvetian. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri isi va gasi acum rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de timp de 4.0 secunde, dupa estimarile noastre.

BMW M240i xDrive Coupe de la Dahler

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW M240i xDrive Coupe de la Dahler
mai multe