Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana are 374 de cai sub capota si 4x4 in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana are 374 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina germana are 374 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 19 inch. Plus tapiterie din piele artificiala si Alcantara.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ sapte zile si disponibila deja la vanzare pe piata din Romania, mult anticipata generatie cu numarul doi a gamei Seria 2 Coupe este oferita de dealerii BMW in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, in prezent, la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta M240i xDrive, pusa in miscare de un motor cu sase cilindri in linie.

Insotita de o capacitate de 3.0 litri si un sistem de supraalimentare cu o turbina de tip twin-scroll, respectiva unitate lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 374 de cai putere.

BMW Seria 2 Coupe

BMW Seria 2 Coupe

Seria vestilor bune continua cu un cuplu maxim de 500 de Newton-Metri, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza mai mult de 4.3 secunde. De asemenea, aceeasi versiune de performanta M240i xDrive a noului BMW Seria 2 Coupe se mai poate lauda si cu o viteza de top de 250 de kilometri pe ora, conform primelor informatii si detalii oficiale oferite de marca germana publicului larg.

Daca vie vorba, in schimb, despre partea estetica, respectiva varianta se remarca in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa nici jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch, prezente pe lista cu dotari standard, sau evacuarea cu doua tobe de esapament nu vor trece neobservate.

Mult anticipata generatie cu numarul doi a gamei Seria 2 Coupe mai ofera, fara alte costuri suplimentare, in configuratia M240i xDrive, si o tapiterie din Alcantara, plus piele artificiala. Reteta comercializata de BMW, in Romania, la preturi incepand de la putin peste 55.000 de euro cuprinde inclusiv o vopsea uni, ornamente interioare high-gloss, senzori de parcare, climatizare automata, iluminare ambientala etc.

BMW Seria 2 Coupe

BMW Seria 2 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze BMW Seria 2 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2021