Masina cu motor de 3.0 litri si 450 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.0 litri si 450 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.0 litri si 450 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat patru secunde si jumatate.

Scoasa - de curand, din productia de serie, dupa ce compania Mercedes a lansat pe piata o generatie complet noua, vechea gama C-Class a fost oferita in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor s-a regasit, daca mai trebuia precizat, si o varianta de performanta comercializata sub indicativul 43 AMG.

Pusa in miscare de un benzinar cu sase cilindri si doua turbine, respectiva masina a trecut, recent, prin mainile specialistilor de la Brabus.

Brabus 450

Brabus 450

Brabus 450

Inzestrata cu pachetul PowerXtra B30-450, aceasta se bucura acum de 450 CP - un plus de 60 de cai putere comparativ cu reteta standard a motorului de 3.0 litri. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu mai dureaza decat patru secunde si jumatate, potrivit primelor informatii si detalii.

Doza extra de performanta a respectivului 450 e oferita de Brabus alaturi de jante Monoblock S pe 19 inch, dar si un nou difuzor spate.

Totodata, impresionanta masina - scoasa la vanzare pentru o suma de 89.131 de euro, mai dispune si de praguri iluminate si pedale din aluminiu. In schimb, printre dotarile instalate de Mercedes pe acest C43 AMG se numara si o tapiterie din piele rosie, instrumente de bord digitale si configurabile si un display central de 26 de centimetri.

Formula disponibila in cazul respectivei masini continua cu o trapa panoramica, cu scaune fata cu reglare electrica si memorare a pozitiei etc.

Brabus 450

Brabus 450

Brabus 450

Brabus 450

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Brabus 450
mai multe