Masina cu motor de 4.0 litri si 1.118 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.0 litri si 1.118 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.0 litri si 1.118 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste viteza maxima, aceasta urca pana la 350 de kilometri pe ora.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani, prima masina comercializata de compania Ferrari sub denumirea de SF90 Stradale nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Pusa un miscare de un sistem de propulsie care combina un V8 twin-turbo, cu capacitatea cilindrica de 3.990 cmc, si nu mai putin de trei motoare electrice, respectiva gama vine cu 1.000 CP pe ambele punti, anunta producatorul din Maranello.

Drept urmare, faptul ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza mai mult de 2.5 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la 340 de kilometri pe ora nu ar trebui sa surprinda pe nimeni; ba chiar dimpotriva, ar trebui sa satisfaca pe oricine.

Fisa postului cere insa ca specialistii tunerului pe nume Wheelsandmore sa nu se lase usor impresionati, astfel luand nastere probabil unicul pachet de performanta pentru noul Ferrari SF90 Stradale. Constand intr-un modul Plug and Play, acesta se traduce printr-un total de 1.118 CP si o viteza maxima de pana la 350 de kilometri pe ora, situatia acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramand o foarte mare necunoscuta.

Ceea ce nu mai reprezinta un mister este faptul ca proprietarii masinii cu un sistem de propulsie care combina un V8 twin-turbo, cu capacitatea cilindrica de 3.990 cmc, si nu mai putin de trei motoare electrice pot opta si pentru un set de jante de 20, 21 sau 22".

Ferrari SF90 de la Wheelsandmore

Ferrari SF90 de la Wheelsandmore

Ferrari SF90 de la Wheelsandmore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Ferrari SF90 de la Wheelsandmore
mai multe