Masina cu motor de 4.0 litri si 805 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.0 litri si 805 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.0 litri si 805 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu mai dureaza acum decat 3.69 secunde, conform unui comunicat oficial de presa.

Prezentata publicului larg in urma mai bine de patru ani - inca din primele zile ale lui 2018, cea mai recenta iteratie a legendarei masini cunoscute sub denumirea de Mercedes G-Class se vinde - in clipa de fata, in multiple variante si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana se regaseste - oarecum inutil de mentionat, si o versiune de inalta performanta pe nume AMG 63, evident.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 175.630 de euro, respectiva reteta cuprinde inclusiv un motor cu opt cilindri in V, doua turbine si o capacitate de patru litri - ce lucreaza alaturi de o transmisie automata cu noua rapoarte pentru a livra ambelor punti undeva in jurul a 585 de cai - suficient pentru un 0 - 100 km/h in 4.5 secunde.

Mercedes-AMG G63 de la Performmaster

Aceeasi varianta AMG 63 a noului Mercedes G-Class reprezinta - daca mai trebuia precizat, si subiectul uramtoarelor randuri, respectiva versiune primind, de curand, nenumarate imbunatatiri din partea specialistilor Performmaster. Printre care si un pachet aerodinamic realizat din fibra de carbon - ce creste latimea caroseriei, dupa cate se spune, cu aproximativ zece milimetri - conform primelor informatii si detalii oficiale.

Nota de plata a respectivului wide body kit - ce cuprinde inclusiv un set de spoilere fata si spate agresiv stilizate, dar si aripi si praguri laterale proeminente, lumini LED aditionale, capota pentru motor si eleron pentru plafon, nu ramane decat un mare mister - comunicatul dat publicitatii vorbind, in schimb, despre o crestere a puterii maxime pana la 805 CP.

Multumita modificarilor suferite de V8-ul prezent la datorie - ce vine cu o capacitate cilindrica de patru litri din fabrica, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu mai dureaza acum decat 3.69 secunde. Cu pedala de acceleratie blocata la podea, acul vitezometrului isi va continua ulterior incursiunea - complet nestingherit, pana la o bariera impresionanta - tinand cont de kilogramele masinii, de 260 de kilometri pe ora.

Mercedes-AMG G63 de la Performmaster

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes-AMG G63 de la Performmaster
mai multe