Masina cu motor de 4.4 litri si 670 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.4 litri si 670 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.4 litri si 670 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza mai putin de 4.0 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si trecuta recent, in 2019, printr-un facelift extrem de controversat, actuala generatie a masinii oferite de BMW sub numele de Seria 7 se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, in prezent, la dispozitia persoanelor cu dare de mana se regaseste si o varianta comercializata sub indicativul 750i xDrive, alaturi de un motor de 4.4 litri si 530 CP, conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de aproximativ 4.0 secunde, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

BMW 750i de la G-Power

BMW 750i de la G-Power

BMW 750i de la G-Power

O adevarata bestie, actuala generatie a masinii oferite de BMW sub numele de 750i nu a reusit sa impresioneze insa si conducerea G-Power, specialistii tunerului din Aichach fiind trimisi sa se apuce imediat de optimizarea unitatii de control. Aceasta, impreuna cu un nou sistem de evacuare, ii permite motorului de 4.4 litri mentionat anterior, in randurile de mai sus, sa livreze persoanei de la volan 670 de cai, printre altele.

Noua valoare a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramane, oficial, doar un mister, dar nu trebuie sa fii un geniu pentru a realiza ca, cu pedala de acceleratie la podea, va cobori sub pragul de 4.0 secunde.

Lansata pe piata acum mai bine de sase ani si trecuta de curand, in 2019, printr-un facelift extrem de controversat, actuala generatie a masinii oferite de BMW sub numele de Seria 7 a mai primit si un set de jante forjate cu diametrul pe 21 de inch. In catalogul pregatit de G-Power au mai fost trecute si un vitezometru gradat pana la 330 de kilometri pe ora, persoanele dornice de senzatii extreme putand opta si pentru inlaturarea limitei de viteza ce-si face simtita prezenta la 250 de kilometri pe ora.

BMW 750i de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW 750i de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2021