Masina cu motor de 4.4 litri si 730 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.4 litri si 730 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.4 litri si 730 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de 3.8 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu circa doi ani si jumatate, mult anticipata generatie cu numarul trei a controversatei masini cunoscute sub numele de X6 se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de BMW la dispozitia clientilor se regaseste, daca mai trebuia precizat, si o varianta de performanta.

Disponibila alaturi de un motor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.4 litri, impresionanta creatie ofera o putere maxima de pana la 625 CP.

BMW X6 M Competition de la Manhart Performance

BMW X6 M Competition de la Manhart Performance

O cutie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu completeaza, impreuna cu un sistem inteligent de tractiune integrala, fisa tehnica a variantei de top BMW X6 M Competition, respectiva versiune de performanta reusind sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 3.8 secunde. Deloc surprinzator.

Exista insa loc si de mai bine, dupa cum au demonstrat recent specialistii Manhart Performance prin proiectul de tuning botezat MHX6 700.

Insotita de un nou ECU si o evacuare cu valve controlabile, printre altele, fabuloasa creatie ofera 730 CP din motorul de 4.4 litri mentionat si anterior. Valoarea exacta a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ramane decat o mare necunoscuta dar, cu pedala de acceleratie la podea, ar putea fi cazul unui timp mai mic si de 3.8 secunde.

Lista cu imbunatatiri destinata proprietarilor actualului X6 M de la BMW continua cu un set de jante pe 23 de inch, plus arcuri de la H&R si carbon forjat.

BMW X6 M Competition de la Manhart Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze BMW X6 M Competition de la Manhart Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2022