Masina cu motor de 4.4 litri si 823 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.4 litri si 823 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.4 litri si 823 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de 3.2 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, inca din prima parte a verii lui 2018, mult anticipata generatie cu numarul doi a legendarei masini comercializate de compania BMW sub denumirea de Seria 8 se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, chiar in clipa de fata, la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta de performanta M8 Coupe - ce isi intampina cumparatorii intr-o formula cu un motor de 4.4 litri si pana la 625 CP.

Despre respectiva savoare, capabila sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 3.2 secunde, este vorba si in cazul de fata, impresionanta aroma trecand - recent, prin mainile specialistilor de la Manhart Performance.

Manhart MH8 800

Manhart MH8 800

Manhart MH8 800

Botezata MH800, noua creatie se remarca imediat datorita caroseriei finisate intr-o nuanta mata de albastra, asemeni jantele din aliaj cu diametrul de 21 de inch. Seria atractiilor principale continua cu grilele de culoare neagra ale radiatorului si o lista extrem de interminabila, aproape nesfarsita, cu detalii realizate din fibra de carbon - ce cuprinde inclusiv prelungirile proeminente oferite spoilerului fata si pragurilor laterale, dar si difuzorul bine conturat al spoilerului spate, ce gazduieste evacuarea cvadrupla.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, singura imbunatatire disponibila consta intr-un volan multifunctional cu design in trei spite, imbracat in Alcantara si decorat cu fibra de carbon bi-colora, dupa cum reiese si din primele fotografii si detalii date publicitatii, daca mai trebuia cumva mentionat.

Sub capota, transformarea respectivului BMW M8 Coupe in MH800 presupune - au tinut sa precizeze specialistii de la Manhart Performance, in modificarea turbinelor ce compun kit-ul twin-turbo specific motorului de 4.4 litri si pana la 625 CP. Acesta a mai primit, printre altele, si un nou intercooler, dar si o admisie din carbon, astfel ca produce acum 823 CP, suficient sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp mai mic de 3.2 secunde.

Manhart MH8 800

Manhart MH8 800

Manhart MH8 800

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Manhart MH8 800
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2022