Masina cu plafon retractabil este de nerecunoscut. Tuningul i-a schimbat complet infatisarea

Masina cu plafon retractabil este de nerecunoscut. Tuningul i-a schimbat complet infatisarea
  • Acest Ford Focus a fost scos de curand la vanzare in Olanda
  • Exemplarul respectiv se bucura de o lunga lista cu modificari
  • Cumparatorul masinii va avea de platit o suma de 19.950 euro
Distribuie pe Facebook

Nu la fel de interesant pentru public este si motorul ascuns sub capota, care ia forma unui... benzinar de 1.6 litri si aproximativ 100 cai putere.

Cu mult inainte ca peisajul auto sa sufere o transformare radicala, iar SUV-urile sa devina punctul de interes al industriei, celebrul Ford Focus era oferit la vanzare inclusiv intr-o versiune decapotabila, cu plafon retractabil de tip hard top.

Primul si singurul Focus CC din istorie a debutat oficial la mijlocul anilor 2000, alaturi de un pachet vizual semnat de faimoasa casa italiana de design Pininfarina, plus o gama de motorizari formata din unitati cu pana la 145 CP sub capota.

Ford Focus CC tunat

Si cu toate acestea, modelul constructorului american de masini nu a reusit niciodata sa atinga pragul de vanzari stabilit, dovada stand numarul redus de exemplare intalnit nu doar pe strazi, ci si pe site-urile cu anunturi diverse.

O exceptie ar fi urmatorul automobil, de nerecunoscut insa dupa tuningul primit - care combina o vopsea unica la nivelul caroseriei in doua portiere cu un set de jante pe 19 inch si, evident, o suspensie pe aer reprezentand cireasa de pe tort.

Numeroase modificari intalnim, de altfel, si la nivelul spoilerelor fata / spate sau pragurilor laterale, in timp ce interiorul a scapat complet neatins daca scoate din situatie cele trei monitoare instalate unde altundeva decat in... portbagaj.

In configuratia standard se prezinta si motorul montat de Ford sub capota acestui Focus CC din anul 2007: un benzinar aspirat cu capacitatea cilindrica ca 1.6 litri si puterea maxima de 100 CP, cuplat la o cutie manuala cu cinci rapoarte.

Totodata, despre automobilul din cazul de fata mai trebuie spus si ca a fost scos de curand la vanzare in Olanda, vine cu aproape 78.000 de kilometri in bord, iar cumparatorul sau va avea de achitat o suma deloc neglijabila: 19.950 euro.

Ford Focus CC tunat

Ford Focus CC tunat

Ford Focus CC tunat

Ford Focus CC tunat

Ford Focus CC tunat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Ford Focus CC tunat
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2018