Masina lui e nebunie curata. Are 900 de cai putere sub capota si tractiune fata

Masina lui e nebunie curata. Are 900 de cai putere sub capota si tractiune fata
  • Are o lista kilometrica de modificari
  • Motorul dezvolta 900 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Tractiunea fata si o intreaga herghelie sub capota nu este o combinatie tocmai fericita. Ne-o demonstreaza inca o data un Ford Focus RS al carui motor dezvolta 900 de cai putere.

Pana la mijlocul anilor 2000, o masina de serie cu 1000 de cai putere era ceva de neconceput. Apoi au venit francezii de la Bugatti si au uimit intreaga industrie cu Veyron si ai sai 1001 CP livrati ambelor punti de un propulsor quad-turbo W16 de 8.0 litri.

In prezent, segmentul super masinilor cu peste 1000 de cai putere s-a mai marit nitel. In paralel s-a dezvoltat foarte mult si industria tuning-ului, astfel ca diferite companii iti pot duce masina peste acest prag sau foarte aproape de el. Partea cea mai buna este nu ai nevoie neaparat de o masina scumpa.

Spre exemplu, acest Ford Focus RS din Marea Britanie are o lista kilometri de modificari, iar motorul livreaza exclusiv puntii fata 900 de cai putere pe setarea cea mai puternica. Daca esti curios cum se conduce, da play clipului video de mai jos, care include si o acceleratie de la 0 la 96 de km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2019