Mercedes G-Class paleste in comparatie cu acest monstru. Are tractiune 6x6 si motor V8 de 750 de cai

Mercedes G-Class paleste in comparatie cu acest monstru. Are tractiune 6x6 si motor V8 de 750 de cai
  • Mercedes G-Class paleste in comparatie cu acest monstru
  • Are tractiune 6x6 si motor V8 de 750 de cai
Distribuie pe Facebook

La fel de spectaculos este insa si pretul de pornire, care se apropie de pragul celor 200.000 de dolari.

Aflat in cautarea automobilului care poate fi condus in orice conditii, indiferent de starea vremii de afara si / sau tipul suprafetei de rulare? Noul Apocalypse Hellfire 6x6 ar putea reprezenta solutia ideala, din mai multe puncte de vedere.

Construit, cel mai probabil, pe platforma modelului Jeep Gladiator, impresionantul vehicul ascunde sub capota un motor V8.

Unul apartinand celebrei familii de propulsoare Hellcat, unitatea supraalimentata de 6.2 litri din cazul de fata fiind insa modificata pentru o putere totala de 750 CP. Livrata fie doar catre doua punti, fie catre toate rotile, in numar de sase.

Apocalypse Hellfire 6x6

Pentru moment, informatiile privind performantele pe asfalt si cele din off-road nu reprezinta decat simple necunoscute.

Despre noul Apocalypse Hellfire 6x6 se mai poate spune, in schimb, ca dispune si de o cutie automata cu opt rapoarte. Plus panouri detasabile la nivelul caroseriei si jante incaltate cu anvelope pur si simplu masive, aproximativ 40 de inch.

In interior, proiectul, cel mai probabil, pe arhitectura lui Jeep Gladiator vine cu piele maronie si cusaturi albe, printre altele.

Meniul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv cateva dotari si echipamente de ultima generatie, precum Apple CarPlay. Totodata, din peisaj nu lipsesc nici camera pentru marsarier, sistemul multimedia de top sau pornirea de la buton.

La final, incheiem cu subiectul de la inceput de material: pretul de pornire care se apropie de pragul celor 200.000 de dolari.

Apocalypse Hellfire 6x6

Apocalypse Hellfire 6x6

Apocalypse Hellfire 6x6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Apocalypse Hellfire 6x6
mai multe