Mercedes G63 AMG 6x6 cu 840 CP, de la Mansory: PENTRU CA SE POATE!

Mercedes G63 AMG 6x6 cu 840 CP, de la Mansory: PENTRU CA SE POATE!
  • Mansory ia la modificat noul Mercedes G63 AMG 6x6
  • Tunerul ofera numeroase detalii exterioare din carbon
  • Lista cu bunatati mai include si un V8 TT de 840 CP
Distribuie pe Facebook

Au fost printre primii care au indraznit sa modifice un Rolls Royce si singurii indeajuns de curajosi incat sa-si faca de cap cu un Bugatti Veyron. Germanii de la Mansory nu se opresc insa aici.

Disponibil la comanda incepand cu toamna anului trecut, la un pret de pornire de aproximativ 450.000 de euro, noul Mercedes G63 AMG 6x6 reprezinta probabil cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodata industria tuningului. Iar motivele sunt lesne de inteles: ce fel de imbunatatiri poti dezvolta pentru un automobil cu trei punti si o garda la sol de aproape jumatate de metru?

Mercedes G63 AMG 6x6 by Mansory

Ei bine, iata si raspunsul. Pentru cei care s-au incumetat sa puna mana pe un exemplar al mastodontului din Stuttgart, germanii de la Mansory ofera o sumedenie de modificari vizuale, capota motorului si bosajele rotilor realizate din fibra de carbon reprezentand de departe principalele atractii. Asta nu inseamna insa neaparat ca tenta fumurie a blocurilor optice - atat cele cele frontale, cat si cele posterioare, sau LED-urile ce insotesc ornamentul de la nivelul parbrizului vor trece complet neobservate. Nu, nici vorba de asa ceva!

Cu o capacitate crescuta de a iesi in evidenta se poate lauda, de asemenea, si aspectul interior, impresionanta creatie a tunerului din Bavaria promitand sa-si gazduiasca oaspetii intr-o ambianta memorabila, caracterizata de numeroase insertii de piele si alcantara oferite in compania unor accente fie de lemn masiv, fie de carbon. Sau, de ce nu, chiar de ambele, daca banii nu reprezinta o problema.

Si daca tot veni vorba de acest subiect sensibil, ei bine... tinem sa precizam ca nu avem nici cea mai mica ideea cu privire la bunatatile pregatite de germanii de la Mansory pentru posesorii noului Mercedes G63 AMG 6x6. In schimb, stim ca lista cu bunatati mai include si o dopare serioasa a motorului V8 twin-turbo prezent sub capota, unitatea de 5.5 litri fiind capabila sa livreze in urma tratamentului suferit nu mai putin de 840 de cai putere sau, daca vrei, cu circa 300 CP mai mult comparativ cu versiunea sa standard. Cuplul maxim? Limitat la 1.000 de Newton-Metri.

Mercedes G63 AMG 6x6 by Mansory

Distribuie pe Facebook
mai multe