Mercedes S-Class Black Bison, un proiect de tuning care iti fura privirea

Mercedes S-Class Black Bison, un proiect de tuning care iti fura privirea
  • Wald International anunta un pachet de tuning pentru noul Mercedes S-Class
  • Lista cu imbunatatiri operate include numeroase modificari exterioare
  • Clientii pot opta, de asemenea, si pentru un nou set de jante ultra-usoare
Distribuie pe Facebook

Dupa aproximativ patru luni de studiat si finisat la detalii, japonezii de la Wald International se pot lauda intr-un final ca au terminat de pus la punct pachetul de tuning destinat noului Mercedes S-Class. Concluzia? Ei bine, primele impresii sunt dintre cele mai pozitive, mai ales daca te numeri printre cei care au o slabiciune pentru limuzinele sportive.

Dezvaluit in premiera mondiala la mijlocul anului trecut, noul S-Class abordeaza un stil diferit fata de predecesorii sai, designerii producatorului de automobile din Stuttgart optand pentru o serie de linii si forme ceva mai antrenante comparativ cu generatia W221, sa zicem. Schimbarea surprinzatoare facuta de germani pare sa fi inspirat si marile companii din industria tuningului, majoritatea acestora exploatand la maximum caracterul sportiv al navei amiral din gama Mercedes.

Iar cel mai bun exemplu de dat in acest sens il reprezinta pachetul Black Bison de la Wald International, proiectul japonezilor bucurandu-se de mai toate ingredientele necesare pentru a face ca pana si un S63 AMG sa para cuminte. Secretul din spatele acestei reusite? Pai, pentru inceput, avem prizele supradimensionate ale spoilerului fata, oferite in compania unor accente inchise la culoare si insertii de LED-uri pozitionate vertical.

Difuzorul echipat cu cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare si eleroanele aplicate plafonului, respectiv portbagajului vor atrage toate privirile asupra partii posterioare, aripile frontale agresiv stilizate si pragurile laterale proeminente completand cu succes alura dinamica a noului Mercedes S-Class W222. Nu luate separat, ci alaturi de jantele multispita si garda la sol redusa cu ajutorul suspensiei pneumatice din dotarea navei amiral a producatorului de automobile din Stuttgart.

Din pacate, pachetul Black Bison de la Wald International nu include nici un fel de imbunatatire a performantelor, insa clientii navei amiral germane au de unde alege, gama de motorizari oferind valori maxime de pana la 630 de cai putere si 1.000 de Newton-Metri (vezi modelul S65 AMG).

Mercedes S-Class W222 by Wald International - Galerie Foto

Mercedes S-Class W222 by Wald International - Galerie FotoMercedes S-Class W222 by Wald International - Galerie FotoMercedes S-Class W222 by Wald International - Galerie Foto

Mercedes S-Class W222 by Wald International - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes S-Class W222 by Wald International - Galerie Foto
mai multe