Mercedes S-Class W222 by Carlex: Dovada ca banii nu pot cumpara bunul gust

Mercedes S-Class W222 by Carlex: Dovada ca banii nu pot cumpara bunul gust
  • Carlex Design ia din nou la modificat ultimul Mercedes S-Class
  • Programul de tuning se rezuma si de-aceasta data la interior
  • Clientii pot opta pentru piele de reptila si aur de 24 karate
Distribuie pe Facebook

Croit probabil cu gandul la rusi si/sau arabi, cel mai nou pachet de tuning destinat ultimei generatii a limuzinei Mercedes S-Class include o sumedenie de accesorii capabile sa-ti orbeasca privirea si sa-ti intoarca stomacul pe dos.

Tehnologia de ultima ora si eleganta stilistica cu iz britanic au propulsat cockpit-ul noului Mercedes S-Class W222 pe prima pozitie in topul celor mai impresionante interioare ale industriei, insa nu a fost nevoie decat de doi pasi si trei miscari pentru ca polonezii de la Carlex Design sa distruga complet capodopera constructorului german de automobile.

Mercedes S-Class W222 by Carlex

Mercedes S-Class W222 by Carlex

Din fericire pentru fanii legendarei navei amirale din Stuttgart, "reusita" celebrei companii de tuning din Bielsko-Biała nu a parasit inca lumea virtuala, lucru care speram sa nu se intample prea curand sau, de ce nu, niciodata. Iar motivele sunt lesne de inteles: pielea de crocodil si ornamentele din aur de 24 de karate nu dau nastere chiar celui mai reusit peisaj atunci cand le combini.

Cat despre tricolorul format cu ajutorul nuantelor de negru, maroniu si bej, ei bine... ne limitam la a preciza inca o data, asta in cazul in care mai era nevoie, ca banii nu pot cumpara stilul. Sau ar fi trebuit sa folosim zicala "gusturile nu se discuta"? Altfel spus, munca polonezilor de la Carlex Design este in zadar, creatia designerilor Mercedes cu greu putand fi intrecuta. Si in nici intr-un caz cu ajutorul unor modificari opulente.

Cat despre costurile necesare achizitionarii pachetului de tuning cu pricina, informatiile cu privire la acest subiect lipsesc cu desavarsire pentru moment. Drept urmare, reamintim ca cea mai noua generatie a legendarei limuzine S-Class porneste de la fabuloasa suma de 85.386 de euro, caracteristica versiunii S300 BlueTEC HYBRID puse in miscare de un motor turbodiesel si unul electric.

Mercedes S-Class W222 by Carlex

Mercedes S-Class W222 by Carlex

Distribuie pe Facebook
mai multe