Mercedes SLR McLaren trece pragul celor de la CUT48, se alege cu o folie si 722 cai putere

Mercedes SLR McLaren trece pragul celor de la CUT48, se alege cu o folie si 722 cai putere
Dupa ce a creat un urias impact in segmentul supercarurilor cu al lor F1 si inainte de a introduce un succesor al acestuia - succesor care, asa cum am aflat recent, va purta numele de P1, britanicii de la McLaren au avut o scurta intelegere cu germanii de la Mercedes, in urma careia a rezultatul memorabilul SLR. Timpul a trecut, industria a evoluat, insa modelul Mercedes SLR McLaren a ramas in continuare unul dintre cele mai dezirabile automobile ale momentului. Atat printre pasionati, cat si printre casele de tuning.
Distribuie pe Facebook

Numeroase nume mari din industria tuningului au oferit de-a lungul timpului diverse accesorii stilistice sau de performanta dedicate supercarului anglo-german, lista cu tuneri fiind completata astazi de specialistii CUT48, care au venit pentru inceput cu o simpla folie exterioara. O folie de culoare albastru deschis, acompaniata pe-alaturi de insertii de folie neagra, combinatie care-i ofera Mercedes-ului SLR McLaren un aspect unic si, in acelasi timp, o protectie suplimentara a nuantei originale.

Mercedes SLR McLaren by CUT48

Partea interesanta insa abia acum soseste. Desi nu lasa de inteles, exemplarul cu pricina a fost trimis la Edo Competition pentru o cura cu cai putere si Newton-Metri, tratamentul propus de compania din Ahlen urcand valorile maxime ale propulsorului V8 supraalimentat ascuns sub interminabila capota pana la 722 CP si 890 Nm, cifre arhisuficiente pentru o acceleratie de la 0 la 200 km/h in mai putin de zece, respectiv o viteza maxima limitata electronic la nici mai mult, nici mai putin de... 345 kilometri pe ora.

Mercedes SLR McLaren by CUT48Mercedes SLR McLaren by CUT48

Din pacate, in special pentru cei interesati, costul operatiunii nu a fost dezvaluit, cei de la CUT48 afirmand insa ca din infolierea exteriorului a rezultat o nota de plata de aproximativ 4.350 euro.

Mercedes SLR McLaren by CUT48

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes SLR McLaren by CUT48
mai multe