Mercedes SLS AMG Roadster by Wheelsandmore - Sa fie cu 635 sau 704 cai putere?

Mercedes SLS AMG Roadster by Wheelsandmore - Sa fie cu 635 sau 704 cai putere?
Ori altfel spus, in cazul in care cei 571 cai putere nu mai sunt indeajuns, compania germana de tuning Wheelsandmore promite sa impinga propulsorul V8 de 6.3 litri ascuns sub capota supercarului Mercedes SLS AMG catre un nou nivel de performanta si nebunie.
Distribuie pe Facebook

Se adauga, pentru inceput, un nou sistem de evacuare - unul cu valve controlabile, pentru o doza extra de sportivitate sonora, un nou set de filtre de aer sport, dar si o noua unitate de control, iar posesorul Mercedes-ului SLS AMG care a optat pentru acest tratament se va alege cu un total de 635 cai putere si 700 Newton-Metri, valori maxime ce corespund unui plus de 64 cai putere si 50 Newton-Metri.

Mercedes SLS AMG Roadster by Wheelsandmore

In cazul in care nici aceste cifre nu sunt indeajuns, specialistii Wheelsandmore promit si un set de modificari ceva mai serioase sau, altfel spus, un pachet de tuning ce include aparitia unui sistem de supraalimentare. Astfel, in urma acestei operatii, propulsorul V8 de 6.3 litri ascuns sub capota sare pana la pragul celor 704 cai putere si 855 Newton-Metri, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h coboara pana la 3.6 secunde. Viteza maxima? Undeva in jurul a 330 kilometri pe ora!

Mercedes SLS AMG Roadster by Wheelsandmore

De asemenea, pentru acei posesori de Mercedes SLS AMG care viseaza la ceva mai mult decat o crestere de putere, compania Wheelsandmore ofera si un set de jante forjate pe 21 inci, servite in compania unei suspensii ajustabile de tip coilover sau, de ce nu, in compania unei suspensii LCS, ce permite atat coborarea garzii la sol, cat si ridicarea partii frontale, respectiv cea spate la nevoie, cu pana la 40 de milimetri.

Mercedes SLS AMG Roadster by Wheelsandmore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes SLS AMG Roadster by Wheelsandmore
mai multe