Mercedes-ul cu care niciun Audi sau BMW nu indrazneste sa se puna. Are 1.066 de cai sub capota si face suta in mai putin de 3.0 secunde

Mercedes-ul cu care niciun Audi sau BMW nu indrazneste sa se puna. Are 1.066 de cai sub capota si face suta in mai putin de 3.0 secunde
  • Mercedes-ul cu care niciun Audi sau BMW nu indrazneste sa se puna
  • Are 1.066 de cai sub capota si face suta in mai putin de 3.0 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca - dupa cate estimeaza specialistii companiei producatoare, pana la o viteza de 352 de kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg in urma cu circa doi ani, inca din prima parte a verii lui 2020, noul AMG GT Black Series stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior, cel mai potent Mercedes echipat exclusiv cu un propulsor pe benzina iese numaidecat in evidenta prin pachetul aerodinamic inspirat din lumea sporturilor cu motor, insa nici jantele supradimensionate din aliaj nu vor trece chiar neobservate; ba dimpotriva - am putea spune.

Mercedes AMG GT Black Series

Mercedes AMG GT Black Series

Aceeasi versiune dotata cu un V8 de 4.0 litri si 730 CP - capabil sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.2 secunde, se mai lauda, deloc surprinzator, si cu un interior extrem de spectaculos, acompaniat de o tapiterie realizata din piele Nappa, de accente de microfibra Dinamica, scaune din carbon si un roll bar.

Despre impresionantul AMG GT Black Series este vorba - inutil de precizat, si in cazul de fata, cel mai potent Mercedes pe benzina primind de curand, acum cateva zile, tratamentul RENNtech R3. Compus din doua turbine noi, din filtre de aer de la BMC si alte cateva imbunatatiri pentru un total de 1.066 de cai livrat exclusiv rotilor de la nivelul puntii spate, indeajuns pentru ca acul vitezometrului sa urce pana la o viteza teoretica de 352 de kilometri pe ora.

Nota de plata a extremului pachet de tuning nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa proprietarii versiunii insotite de un V8 de 4.0 litri vor mai putea opta si pentru alte jante - cu primele fotografii date publicitatii prezentand un design cu cinci spite si un diametru de 20 de inch, daca mai trebuia mentionat.

Mercedes AMG GT Black Series de la RENNtech

Mercedes AMG GT Black Series de la RENNtech

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes AMG GT Black Series de la RENNtech
mai multe