Mercedes G-Class transformat intr-o limuzina blindata cu interior de 7 stele

Mercedes G-Class transformat intr-o limuzina blindata cu interior de 7 stele
  • Rezista la explozia a doua grenade aruncate simultan
  • Geamuri balistice si sistem de filtrare a aerului
  • Lungimea masinii a fost extinsa la 6.1 metri
Distribuie pe Facebook

Canadienii de la Inkas Armored au publicat primele imagini si informatii cu privire la noul VIP Limo. Cu alte cuvinte, vorbim despre un G63 AMG de ultima generatie transformat intr-o limuzina de lux, blindata.

Mercedes-AMG G63 are de toate, inca din fabrica: o garda la sol generoasa, 585 de cai putere sub capota, tractiune integrala cu 3 diferentiale, ca sa iesi din orice situatie in off-road, si nu in ultimul rand un interior luxos.

G63 VIP Limo

Pentru a se ridica cu adevarat la inaltimea poreclei de "Seif", G-ul ar mai trebui sa fie blindat, dar Mercedes nu ofera o astfel de versiune. O fac insa canadienii de la Inkas Armored.

G63 VIP Limo

Intra in scena VIP Limo sau cel mai cel G63 blindat, dezvoltat vreodata de firma canadiana: 6.1 metri de lux, echipamente si materiale care ii permit sa reziste gloantelor de 7.62x51mm si la explozia a doua grenade aruncate simultan sub masina.

G63 VIP Limo

Nu lipsesc geamurile cu sticla balistica, protectie pentru baterie si pentru modulele electrice, anvelope run-flat, o suspensie intarita si un sistem de filtrare a aerului pentru ca in interior sa nu patrunda particule nocive.

G63 VIP Limo

Ca tot am ajuns la interior, cei patru pasageri de aici - doi in fata si doi in spate - au la dispozitie tot luxul de care au nevoie, mai ales cei din spate.

Pe langa scaunele individuale, de tip fotoliu, cu masaj, incalzite si ventilate, G63 VIP Limo le mai pune acestora la dispozitie un televizor 4K, sistem audio, bar, frigider si alte cateva dotari demne de o limuzina de lux.

G63 VIP Limo

In tot acest timp, Inkas nu s-a atins de propulsorul V8 twin-turbo, de 4.0 litri, astfel ca acesta dezvolta in continuare 585 de cai putere si 850 Nm cuplu. Desigur, avand in vedere ca a luat ceva in greutate, cifrele pentru acceleratie si viteza de top s-au modificat nitel.

G63 VIP Limo

G63 VIP Limo

G63 VIP Limo

G63 VIP Limo

G63 VIP Limo

G63 VIP Limo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze G63 VIP Limo
mai multe