N-au mai stat pe ganduri si au tunat primul pick-up din istoria Mercedes. Cum arata acum masina

  • Prior Design a tunat Mercedes-ul X-Class
  • Pachetul include mai multe elemente estetice
  • Compartimentul motor a fost lasat neatins
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Prior Design au prezentat primul pachet de tuning destinat noului Mercedes-Benz X-Class. Acesta nu include nicio imbunatatire adusa propulsorului, insa propune mai multe modificari estetice destul de interesante.

Daca Nissan are Navara si Renault se lauda cu Alaskan, nemtii de la Mercedes-Benz s-au gandit sa combine cele doua modele ca sa aiba si ei in gama primul pick-up premium din istoria auto. Este vorba despre X-Class, o camioneta gandita special pentru Europa, o piata unde acest tip de vehicule nu s-a bucurat niciodata de un succes rasunator.

Mercedes-Benz X-Class Prior Design

Designul exterior nu este foarte impresionant, tocmai de aceea nemtii de la Prior Design au prezentat cu putin timp in urma un pachet de tuning care sa mai indulceasca acest capitol. In primul rand, trebuie mentionat faptul ca proprietarul masinii poate opta pentru un aspect mai sportiv, sau pentru unul specific masinilor de off-road.

Mercedes-Benz X-Class Prior Design

In cazul primului, avem o bara fata usor restilizata, cu prize de aer mai mari si benzi LED pentru luminile de zi, o bara spata redesenata, aripi evazate si un set de jante aftermarket incaltate cu anvelope cu talon destul de mic.

Mercedes-Benz X-Class Prior Design

Cat despre cel de-al doilea, toate elementele sportive au disparut iar in locul lor au aparut un spoiler mai rezistent si nu chiar atat de stilizat, dar si un set de jante infasurate in anvelope All-Terrain de la BF Goodrich.

Mercedes-Benz X-Class Prior Design

Asa cum spuneam mai sus, tunerul german nu s-a atins de compartimentul motor, insa sustin ca mai pot oferi un kit de suspensie, un sistem de evacuare aftermarket, grafici speciale pentru exterior sau iti pot infolia masina astfel incat sa atraga toate privirile.

Mercedes-Benz X-Class Prior Design

In ceea ce priveste interiorul, clientii pot opta pentru materialele si elementele obisnuite, adica Alcantara, cusaturi contrastante sau logo-ul tunerului brodat pe tetiere si fixat pe volan. In rest, ramane acelasi Mercedes-Benz X-Class, care in Germania pleaca de la 37.294 de euro cu TVA inclus.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes-Benz X-Class Prior Design
mai multe