Nemtii au pus vechea Dacie Logan pe burta. Cum arata acum sedanul de la Mioveni

Nemtii au pus vechea Dacie Logan pe burta. Cum arata acum sedanul de la Mioveni
  • Nemtii au pus vechea Dacie Logan pe burta
  • Cum arata acum sedanul de la Mioveni
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile propuse de specialistii celebrei companii de tuning pe nume Prior Design se numara inclusiv o noua pereche de spoilere fata si spate, dar si aripi laterale proeminente.

Cinci luni. Doar atat a trecut de cand nemtii de la Prior Design si-au facut de cap, momentan numai virtual, ce este drept, cu noua Dacie Duster - insa specialistii celebrei companii germane de tuning nu pierd deloc vremea si aduc, din nou - deja - in fata publicului larg, un proiect cel putin la fel de interesant si impresionant.

Dupa cum reiese si din primele imagini date publicitatii, respectiva creatie porneste de la un Logan de prima generatie - in versiunea cu facelift - la care se adauga un pachet exterior inspirat din lumea sporturilor cu motor.

Imbunatatirile propuse de specialistii celebrei companii de tuning pe nume Prior Design debuteaza cu noile spoilere fata si spate, meniul pregatit de nemti - numai virtual, cel putin pentru moment - continuand cu eleronul de dimensiuni mai mult decat generoase de la nivelul portbagajului. Si aripile laterale proeminente.

Alte detalii includ evacuare dubla, montata central, dar si jante din aliaj cu design in zece spite, o caroserie de culoare verde si blocuri optice cu tenta fumurie - plus un design complet revizuit, mai ales pentru stopuri, la interior.

Modificarile radicale se sfarsesc in cabina - cu un roll-cage care face inutilizabila bancheta spate si noi scaune fata. Daca extrema Dacie Logan a nemtilor de la Prior Design va deveni realitate nu ramane decat o necunoscuta, specialistii celebrei companii germane de tuning fiind preocupati, in prezent, cu noul Duster.

Distribuie pe Facebook
mai multe