Nemtii au terminat de tunat primul Audi RS Q8 din istorie. SUV-ul care concureaza cu BMW X6 M ofera acum un motor TFSI cu 802 cai si jante forjate pe 23 de inch

Nemtii au terminat de tunat primul Audi RS Q8 din istorie. SUV-ul care concureaza cu BMW X6 M ofera acum un motor TFSI cu 802 cai si jante forjate pe 23 de inch
  • Nemtii au terminat de tunat primul Audi RS Q8 din istorie
  • SUV-ul care concureaza cu BMW X6 M ofera acum un motor TFSI cu 802 cai si jante forjate pe 23 de inch
Distribuie pe Facebook

Preturile modificarilor operate de specialistii companiei O.CT Tuning nu reprezinta - din pacate, un mare mister, o alta necunoscuta de proportii constand in performantele acestui proiect.

Lansat pe piata in urma cu circa doi ani si jumatate - inca de la finalul toamnei lui 2019, primul Audi RS Q8 din istorie nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Privit de la exterior, SUV-ul care concureaza cu BMW X6 M se remarca numaidecat prin spoilerele agresiv stilizate si aripile prominente, pe cand volanul in trei spite, scaunele sport si instrumentele de bord digitale - cu design unic, deschid lista atractiilor principale de la nivelul interiorului.

Audi RS Q8 de la O.CT Tuning

Audi RS Q8 de la O.CT Tuning

Disponibil si pe piata din Romania - la preturi incepand de la o suma de 139.300 de euro, respectivul meniu continua cu un motor V8 TFSI de 4.0 litri si undeva in jurul a 600 CP, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze, cu pedala de acceleratie la podea, doar 3.8 secunde, potrivit unui comunicat de presa publicat anterior de producator.

Insuficient - s-au gandit, de curand, nemtii de la O.CT Tuning, primul Audi RS Q8 din istorie primind astfel, chiar zilele trecute, o serie de modificari sinonima cu un total de 802 CP. Din pacate, noile performante nu reprezinta decat un mare mister, insa este bine de stiut ca SUV-ul care concureaza cu BMW X6 M se va vinde si in versiuni ceva mai cuminti, cu 735 sau - la insistentele clientilor si cumparatorilor, 700 CP, se mentioneaza in brosura oficiala a acestui proiect.

Costul tratamentului aplicat motorului V8 TFSI de 4.0 litri ramane - la randul sau, o necunoscuta de proportii, dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, posesorilor si proprietarilor respectivului meniu, vandut si pe piata din Romania, la preturi incepand de la suma de 139.300 de euro, spunandu-li-se ca au la dispozitie si un set de jante forjate cu diametrul de 23 de inch.

Audi RS Q8 de la O.CT Tuning

Audi RS Q8 de la O.CT Tuning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi RS Q8 de la O.CT Tuning
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2022